Šta je novo?

Tecnost za "popravljanje" izgrebanih CD-ova

Calimero

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
609
Da li neko zna gde ima da se kupi takva tecnost (po mogucstvu u Novom Sadu)?
Imam jedan jako izgreban muzicki CD (bugar, srebrni) i hteo bih, ako moze, da ga popravim. Znam da se svojevremeno reklamiralo tako nesto - koliko sam razumeo, valjda popunjava te ogrebotine i posle, navodno, sve radi OK. Da li mozda neko ima takvu tecnost pa bi bio raspolozen da izvrsi usluzno popravljanje jednog CD-a?

Probajte sa polirom za autolakove, daje odlične rezultate, samo treba kupiti neki finiji (npr. za metalik boje)

ima jedan od onih tele shopova koji to reklamira......njihova je reklama nekako najbednija.....sve su neke mracne boje i ni ne zainteresujete da gledas....znam da je broj 32xxxxx....i nista vise :(

Probaj i sa pastom za zube. Ona spada u abrazivna sredstva. Znaci natrljaj je na krpu, pa nastavi da klasicno cistis cd tj. od centra ka obodu diska, nikako kruzno. Istanjice zastitni sloj diska a time i ogrebotine, tako da ce disk postati citljiviji.

blue je napisao(la):
Probaj i sa pastom za zube. Ona spada u abrazivna sredstva. Znaci natrljaj je na krpu, pa nastavi da klasicno cistis cd tj. od centra ka obodu diska, nikako kruzno. Istanjice zastitni sloj diska a time i ogrebotine, tako da ce disk postati citljiviji.

jel si probao ovo?

Lucas je napisao(la):
...

jel si probao ovo?

Jesam. Citao je malo bolje ali ne i dovoljno da mi procita doticni cd. Inace sam u vezi paste procitao u nekom casopisu, te sam i sam bio malo skeptican.

Danas sam video jedan teleshop sa brojem 3243132.....ne kosta vas nista da pozovete i proverite da li oni imaju tu tecnost za diskove....

Nazad
Vrh Dno