Šta je novo?

Tecno mobilni telefoni

Burgija

Poštovan
Učlanjen(a)
03.01.2023
Poena
85
Moja oprema  
Mobilni telefon
Honor magic 7 pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Cao drugari, da li neko poseduje modele tecno kompanije?

Ja posedujem Tecno Pova 5(ne 5g) nego obican imas 120HZ glossy ekran malo je osetljiviji na sunce , osvetljenje je jace ali on sam smanjuje na 70-80% osvetljenje isto tako zvuk sam smanjuje na 80-90 sam nisam te dve stvario namestio , kamera je solidna ciste su boje , ne treba mnogo ocekivati od telefona koji je 20.000 dinara , Android 13 je sad da li ce biti Android 14 2024 ne znam , baterija je dobra 6000mWh citao sam na netu moze playback na youtube 13 sati stvarno se sporo prazni ali to je verovatno zato sto sam smanjuje osvetljenje mada i ovako je dobra , zvucnici su solidni cak su i jaki po meni , folija i futrola se dobija gratis , Mediatek MT8781 Helio G99 je chipstet , graficka je Mali-G52 MC2 dakle ti cipovi su stariji ali su dobri i lepo radi telefon , realna cena je 15.000 dinara sad je tek izasao pa ovi nasi traze od 20.000 do 26.000 po prodavnicama a realna cena je od 130 do 160 dolara. Moj ima 8GB rama i 256GB kapacitet , ocena od 1 do 5 je 3 po meni , dok ne padne cena na 130-150 ne treba ga uzimati , sto ovi nasi da zaradjuju a dovlace ga iz inostranstva za 130 evra lupam , 3.5MM imas za slusalice , dobijas i slusalice koje su naravno katastrofa ali eto , punjac je 45W , SIM karticu stavljas naopako nije kao kod XIAOMI recimo , ako te nesto zanima pitaj , za oko sat vremena napuni telefon sto nije lose , dobija se adapter uz telefon i kabl , zamerka je sto je kamera totalno nezasticena a velika je ja verujem kad bi imao mali jaci pad da bi se slupala , Ovi nasi po prodavnicma napisu MECHA BLACK a posalju plavi telefon to obrati paznju , ne znam jel best buy za 20.000 ali neces reci "gde kupih ovo djubre" mislim da ces se iznenaditi kad uzmes.

Ja sam pogledao novi camon 20 premier, izgled odlican, cak su ga usporedjivali i sa a54, po meni je tecno odneo pobedu, samo je pitanje da li ce taj model uopste i biti u Srbiji

Imao sam 2 problema sa youtube na Tecno Pova 5 , prvo je da mi video klip jedan u 10 koju pustim random secne u reprodukciji a drugi je da nema 4K opciju da pustim u youtube aplikaciji. Takodje bug sa 2.4GHZ WIFI postoji ne moze da ostvari pune brzinu , na 5GHZ lepo radi , mada sve zavisi mozda jednostavno nije kompitabilan sa mojim ruterom. Postoji i bug sa osvetljenjem iako ugasis automatsko osvetljenje po opcijama on sam pali ali kad stavis na 100% osvetljenje ne pali automatsko. Za 2 meseca od izlaska telefona 3 azuiranja su izasla. Selfie kamera ima neki ljubicasti premez nesto mi se i ne svidja , ova obicna nije losa.

I dalje imam problem sa Tecno Pova 5 zvuk secka dok pušta pesme , nekad pustim 10 i ne secka a nekad po par pesama secne , seckanje traje oko pola sekunde barem jednom u toku pesme ali je baš iritantno kao da imam loš internet , pokušao sam da skidam pesme sa youtubea misleći da je do neta medjutim i dalje taj problem postoji , može biti da su falični zvučnici , na slušalicama nisam to primetio ali moraću da vidim da li je i na slušalicama taj problem , kako ja vidim neće ovaj laptop prezimiti ako ovako nastavi.

I dalje imam problem sa Tecno Pova 5 zvuk secka dok pušta pesme , nekad pustim 10 i ne secka a nekad po par pesama secne , seckanje traje oko pola sekunde barem jednom u toku pesme ali je baš iritantno kao da imam loš internet , pokušao sam da skidam pesme sa youtubea misleći da je do neta medjutim i dalje taj problem postoji , može biti da su falični zvučnici , na slušalicama nisam to primetio ali moraću da vidim da li je i na slušalicama taj problem , kako ja vidim neće ovaj laptop prezimiti ako ovako nastavi.
Da li imas neku garanciju? Ili kontaktiraj ih preko fejsbuka, mozda rese nekako

Imam online račun od bazzara poslat na mejl , ne znam jel može da se ostvari garancija sa njim.

Imam online račun od bazzara poslat na mejl , ne znam jel može da se ostvari garancija sa njim.
Predračun, fiskalni i/ili ugovor o prodaji na daljinu bi trebalo da omoguće ostvarivanje garancije.

Nazad
Vrh Dno