Šta je novo?

Teamviewer

mirza82

Čuven
Učlanjen(a)
24.10.2007
Poena
505
Veoma koristan program za nadgledanje i upravljanje udaljenih racunara, takodje je moguce direktno kroz sam brosver pristupiti udaljenom racuranu, naravno na tom udaljenom mora biti instaliran Teamviewer.

http://www.teamviewer.com/en/index.aspx

Apsolvirana tema poodavno.
Imas i portable verziju, bez instalacije.

Trazio sam je ali je nisam nasao, verovatno je izbacena.

Meni je ovaj program unistio operativni sistem, postao je nevidjeno spor i bagovao se stalno, sve dok ga nisam obrisao. Da ne govorim sa kojom lakocom omogucava pristup celokupnom sistemu. Ne preporucujem ga. Ali koristan jeste i izuzetno jednostavan.

Jesi li probao bar da ga obrises pa da ga instaliras ponovo pa onda probas :p

Meni je ovaj program unistio operativni sistem, postao je nevidjeno spor i bagovao se stalno, sve dok ga nisam obrisao. Da ne govorim sa kojom lakocom omogucava pristup celokupnom sistemu. Ne preporucujem ga. Ali koristan jeste i izuzetno jednostavan.

Your 2c.

Sam si kriv sto nisi detaljnije pogledao opcije,ima ogranicenje pristupa bas kako treba, boljeg programa nema sto se tice remote control-a (makar za mene), a da ne pricam sto nema problema sa portovima.

Radmin mi je ipak drazi od teamviewer-a :p

Da, Remote Administrator je zakon, mada ga u poslednje vreme ne koristim zbog legalnosti
Ako je kod klijenta potrebna intervencija bez gledanja, koristim Remote Desktop, jer "to imaju svi instalirano", a ako klijent treba da gleda instaliram mu vnc server, i kačim se, konkretno, Tight VNC-om

meni se za drugare,rodjake i slicno odlicno pokazao teamviewer...
fyi: desava se da izbaci posle nekog vremena

Tema jeste matora, ali moram da pitam nesto.
Kada se povezemo da upravljam drugim racunarom preko TeamViewer-a i istovremeno pricamo preko Skajpa, imam problem sa ehom. Moje izgovorene reci cujem u svojim slusalicama sa 3-4 sekundi zakasnjenja i sa nesto slabijim intenzitetom. Da li se neko susreo sa ovim problemom i da li ga je nekako resio?

TV i sam nudi glasovnu komunikaciju i odatle eho... Ako vec ne zelis da iskljucis skype i komuniciras kroz TV onda u TV iskljucis voice.

Tema jeste matora, ali moram da pitam nesto.
Kada se povezemo da upravljam drugim racunarom preko TeamViewer-a i istovremeno pricamo preko Skajpa, imam problem sa ehom. Moje izgovorene reci cujem u svojim slusalicama sa 3-4 sekundi zakasnjenja i sa nesto slabijim intenzitetom. Da li se neko susreo sa ovim problemom i da li ga je nekako resio?

Ako se ti zakacis na komp , osoba mora u opcijama da disjebluje mikrofon i onda nema eho-a i on cuje tebe i ti njega... evo kako je kod mene namesteno
tw.png

inace koristim ga vec 2 god za posao, oce da laguje komp od njega jer je zahtevniji, ali takodje laguje jer nam je internet krsh, kupio sam zver od kompa i opet zbog slabog interneta laguje kada sam sa amerom na vezi... do duse 70% manje, ali opet laguje zbog naseg krs interneta ( 15/1.5 download/up )

eto sve u svemu nema boljeg programa za remote sve radi super sem tog laga, ali i to je oke moze se ziveti sa tim...

probajte AnyDesk.. free, brz, sve opcije koje mu trebaju za remote, bez vremenskog ogranicenja

Nije to do naseg interneta, vec je TW tako zahtevan. VNC remote iz Koreje na nase virtuelne masine radi 100x brze i bolje, a Koreja nema uopste dobru povezanost sa svetom po pitanju odziva.

Pre bih rekao da je zagusenost do njihovih servera tesko da 1 Mbit nije dovoljno

Join. Me

Nazad
Vrh Dno