Šta je novo?

Teac RW 24X i Nero

Misa®

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Dva puta mi je sistem blokirao kada sam hteo da snimim jedan DivX na dva rezača istovremeno na 2 RW medije.
Programi i hardver koji su tada korišćeni su: Nero 5556, 98SE, Verbatim RW10X, 256MB...
Ta dva identična snimača su bila na različitim IDE granama i sam program se nije bunio pri početku snimanja ali je pucao negde na pola...
Da li neko ima slična iskustva?

Proveri bafer(e). Da li ti je optimizovan hard, sta je sa drajverima(za plocu) itd?

Bafer je pun, disk defragmentiran, brz-7200, dosta memorije...neznam u čemu je štos. Čudno mi je bilo što nije ravnomerno počeo sa snimanjem nego je prvo startovao jedan pa drugi a ne paralelno.
KT133A čipset, Duron750, VIA Latency, 4in1, 98SE, sve regularno...

Probaj sa WinonCd0om ili Easy cd creatorom (ima ubedljivo najmanje zauzece sistemskih resursa, na dobroj masini mozes da rezes disk i gledasa divx istovremeno bez ikakvih problema). Nero je najgladniji sto se resursa tice.

Stavi noviji Nero.

Ako ćemo tako, onda je najmanje zahtevan CDRWin... naravno ako nabaviš pravi crack za njega ;)

Jos jednostavnije: narezes jedan cd, pa zatim drugi. Nemoz' da se s*ebe nesto ni slucajno :D

Nazad
Vrh Dno