Šta je novo?

Teac CD-W548E ????

micens

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
619
Znam da ga ovde niko ne voli, ali... Posto je ovo Teac sa Asusom iznutra (bar tako pise, mada neki kazu da je LG), da li moze da se stavi Firmware od Asusa u njega? Ili ako neko zna gde ima noviji bas od njega ili bar ovak sto je na njemu? I jos jedno pitanje za vlasnike doticnog: da li se cuje zvuk, slicno kao kad se ubaci disketa u flopy, samo malo tise (uglavnom neki cujniji zvuk), i to kad je neki CD malo izderan ili za njega teze citljiv?
Sve u svemu sam zadovoljan doticnim, samo me muce ovih par pitanja!

micens je napisao(la):
Znam da ga ovde niko ne voli, ali... Posto je ovo Teac sa Asusom iznutra (bar tako pise, mada neki kazu da je LG), da li moze da se stavi Firmware od Asusa u njega? Ili ako neko zna gde ima noviji bas od njega ili bar ovak sto je na njemu? I jos jedno pitanje za vlasnike doticnog: da li se cuje zvuk, slicno kao kad se ubaci disketa u flopy, samo malo tise (uglavnom neki cujniji zvuk), i to kad je neki CD malo izderan ili za njega teze citljiv?
Sve u svemu sam zadovoljan doticnim, samo me muce ovih par pitanja!

Sigurno je unutra LG jer su menjali tehnologiju! Ja sam presao na LG i mogu da ti kazem da je bolji u rezanju od TEAC-a, pogotovu za rezanje Audio diskova.

Prodao ga, kupio LG :))) Hvala na pomoci!

Vrh Dno