Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
Posto sam od nedavno postao vlasnik pomenutog pisaca(TEAC 24x)a odavno imam readera TEAC 40x interesuje me par stvari. Posto sam rezac nakacio kao slave 1 preko kabla ATA 100 posto mi inace ploca podrzava ove stvarcice A citac mi je preko obicnog IDE kabla povezan na drugi port koji takodje podrzava ATA 100 (mada s tim kablom sumnjam) i lose mi je dzamperisan kao slave bez gospodara interesuje me sledece.
Kada bih, kako sam u pocetku i bio osmislio, rezaca stavio na drugi port kao Mastera2, a readera vratio na prvi kao slave 1, a uz to kupio dodatni ATA100 kabl za njega(rezaca) koliko bih, i da li bih dobo na brzini usled sam promene pozicija, i da li bi mi ATA 100 za rezac uz sve navedeno doneo jos vece pogodnosti po pitanju brzine snimnja i citanja (snimanja pogotovo). Pri prvoj proveri u fly varijanti za ukljucenim underbuffer suportom 550Mb za tacno 6 minuta iako je on planirao oko 3.
Pozdrav svima i unapred hvala na odgovoru
Kada bih, kako sam u pocetku i bio osmislio, rezaca stavio na drugi port kao Mastera2, a readera vratio na prvi kao slave 1, a uz to kupio dodatni ATA100 kabl za njega(rezaca) koliko bih, i da li bih dobo na brzini usled sam promene pozicija, i da li bi mi ATA 100 za rezac uz sve navedeno doneo jos vece pogodnosti po pitanju brzine snimnja i citanja (snimanja pogotovo). Pri prvoj proveri u fly varijanti za ukljucenim underbuffer suportom 550Mb za tacno 6 minuta iako je on planirao oko 3.
Pozdrav svima i unapred hvala na odgovoru