Šta je novo?

TEAC 53x Re-Writer ?

Dzoksan

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2003
Poena
601
Doticni uredjaj se pojavio u gradu, ima ga za 95E.
Da li ga je neko testirao tj probao?
Da li je isto djubre kao 48x ?

pozdrav!
cheers

De si nasao 53x? :)

Za razliku od 48x, ovaj kanda nije los. Naprotiv. Najbolji test kvaliteta snimka je po meni snimanje na SmartBuy diskove. Imao sam samo jedan CD pri ruci, pa nisam smeo na njega da snimam brze od 32x iako je sertifikovan na 48x, posto je SmartBuy gori od bilo kog noname medija. Elem, na moje zaprepascenje, surface test je pokazao da je CD snimljen bez greske - vidi sliku u prilogu.

Sto se cene tice, ko dodje do mene u firmu i donese cokoladicu, moze da ga dobije za 5355 dinara :)

Ashley je napisao(la):
De si nasao 53x? :)

Za razliku od 48x, ovaj kanda nije los. Naprotiv. Najbolji test kvaliteta snimka je po meni snimanje na SmartBuy diskove. ... posto je SmartBuy gori od bilo kog noname medija...

Hm, ne delim tvoje misljenje. Jeste da odredjene serije/sorte rezaca ne vole neke medije(mnogi ne vole Verbatim!), ali meni su posle vise od godine dana koriscenja NAJCITLJIVIJI upravo SB diskovi.!

Zavisi koji smartbuy !!! Verovatno je mislio na onaj Silver (plave boje sa gornje strane). Madjutim, oni u boji (narandzasti, crni, plavi, ljubicasti...) su odlicni, svi su narezani na 48x bez greske! Dobri su i oni zeleni 24x rezu se na 40x bez problema. Pisac je Sony oc na Lite-On.

Stvarno ne znam sta da kazem za novi Teac. Koliko vidim ova verzija ponovo ima burn-proof, koji je na 48x bio just-link (hm, gold-star). Ali ono sto mi se ne svidja su vratanca koja em su od najjeftinije plastike, a i kada izlaze iz uredjaja pocinju da "djuskaju". Pravi Teac bi trebalo da ima stara dobra vrata sa "zabicom" na sredini, ali ih na ovom modelu koji se vrti po YU (ili SICG) nema. Na sajtu je slika uredjaja sa pravim vratima.

I jos nesto... Uzmem ti ja iz magacija jedan pisac, kad ono, nece da brise RW. Uzmem drugi...radi, treci...radi,....ostali rade. Sta li bi sa onim prvim nije mi jasno...

drdex je napisao(la):
Stvarno ne znam sta da kazem za novi Teac. Koliko vidim ova verzija ponovo ima burn-proof, koji je na 48x bio just-link (hm, gold-star). Ali ono sto mi se ne svidja su vratanca koja em su od najjeftinije plastike, a i kada izlaze iz uredjaja pocinju da "djuskaju". Pravi Teac bi trebalo da ima stara dobra vrata sa "zabicom" na sredini, ali ih na ovom modelu koji se vrti po YU (ili SICG) nema. Na sajtu je slika uredjaja sa pravim vratima.

I jos nesto... Uzmem ti ja iz magacija jedan pisac, kad ono, nece da brise RW. Uzmem drugi...radi, treci...radi,....ostali rade. Sta li bi sa onim prvim nije mi jasno...
Pa izgleda da je Teac-u dosadilo da pravi dobre i kvalitetne uredjaje.... ctp;

drdex je napisao(la):

Pa sto ne uze gumicu da mu pomognes:D :D .Sta bi ti hteo ?
I da pise pa jos i da brise:D :p :p

simpson H je napisao(la):
Pa sto ne uze gumicu da mu pomognes:D :D .Sta bi ti hteo ?
I da pise pa jos i da brise:D :p :p

E, Homere, Homere, docices ti u BEL :)

Ajde ponesi tu "gumicu" kada budes dolazio:wave;

Nazad
Vrh Dno