Ashley je napisao(la):De si nasao 53x?
Za razliku od 48x, ovaj kanda nije los. Naprotiv. Najbolji test kvaliteta snimka je po meni snimanje na SmartBuy diskove. ... posto je SmartBuy gori od bilo kog noname medija...
Pa izgleda da je Teac-u dosadilo da pravi dobre i kvalitetne uredjaje.... ctp;drdex je napisao(la):Stvarno ne znam sta da kazem za novi Teac. Koliko vidim ova verzija ponovo ima burn-proof, koji je na 48x bio just-link (hm, gold-star). Ali ono sto mi se ne svidja su vratanca koja em su od najjeftinije plastike, a i kada izlaze iz uredjaja pocinju da "djuskaju". Pravi Teac bi trebalo da ima stara dobra vrata sa "zabicom" na sredini, ali ih na ovom modelu koji se vrti po YU (ili SICG) nema. Na sajtu je slika uredjaja sa pravim vratima.
I jos nesto... Uzmem ti ja iz magacija jedan pisac, kad ono, nece da brise RW. Uzmem drugi...radi, treci...radi,....ostali rade. Sta li bi sa onim prvim nije mi jasno...
drdex je napisao(la):I jos nesto... Uzmem ti ja iz magacija jedan pisac, kad ono, nece da brise RW. Uzmem drugi...radi, treci...radi,....ostali rade. Sta li bi sa onim prvim nije mi jasno...
simpson H je napisao(la):Pa sto ne uze gumicu da mu pomognes![]()
.Sta bi ti hteo ?
I da pise pa jos i da brise![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari