Šta je novo?

Težak forum (kb)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Novi forum je dosta težak za saobraćaj na mobilnom telefonu? Postoji li neka mobilna verzija ili nada da ćete olakšati forum? :wave:

Ako imas smartphone, mozes koristiti Tapatalk.

Ako zelis i mozesh da platish, Tapatalk nije free.
Jesu li forumi postali Tapatalk marketing mezanerija?
Ta fora sa Tapatalkom, meni uopste nije u redu. Imam iPhone i nemam Tapatalk. A nemam ni legalan nacin da ga dobijem!!!

A koliko da plati? 200din za legalnu verziju? Naravno, tu postoji i drugi nacin.

Ne znam kako funkcionise kupovina Tapatalka na iPhone-u, tako da ti tu ne mogu pomoci.

milika, imaš legalan način da kupiš Tapatalk sa Appstore...

U kom svetu je to legalno? Ne budite smesni...
No i da mogu, ispade da moram da platim da bi ucestvovao na forumu. Nije li to suprotno principima razmene ideja i informacija, sto ovaj forum pretstavlja. Meni definitivno jeste.

Ne kazem da forum je u obavezi da ne znam sta uradi, daleko od toga, ali to pozivanje na Tapatalk me vec iritira. Kao da je free i fenomenalna iskra uma i intuicije. A nema sta dalje od toga, barem za mene...

A u kom svetu nije legalno ?
Gomila ljudi sa foruma koristi taptalk preko iosa ili andorida ili cega vec...
Niko se do sada nije zalio kako je nelegalno

Poslednja izmena:
Nek' koristi taj Tapatalk ko hoce, nego sta je sa nama koji nemogu da koriste Tapatalk na fonu? Bas je xtra bila ona bench mobile tema, napravite makar nesto , nemora cak ni lepo da bude, samo da trosi sto manje kB :)

Poslednja izmena:
Meni je na operi 5 sasvim prihvatljiva brzina učitavanja foruma, čak ne primećujem nikakvu razliku u brzini.

A ako idem preko default browsera (Samsung S5230), onda mi se malo brže učitava nego prethodna verzija foruma, iz prostog razloga što više nema gore pri vrhu ona četiri stupca sa linkovima ka testovima.

Snadjite se za Pro verziju. Ja bih rado kupovao aplikacije, chak pre nego da se smaram po underground sajtovima, ali zasad nije moguće. Bar smo se za ove godine izveštili u zloupotrebi intelektualne svojine, eto prilike da se znanje upotrebi ponovo dok ne legalizuju appstore i android market.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

Snašao se. PayPal is your friend, and mine :)

Ljudi strpite se, rečeno je već koliko puta da se sređuje osnovna funkcionalnost foruma. Verzija za mobilne uređaje je postojala ranije, biće je opet.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno