Šta je novo?

Tdf i ugaone garniture sa Facebooka

MilanBre

Slavan
Učlanjen(a)
13.01.2015
Poena
215
Elem, nešto zanimljivo.

Pregledao sam regularno Matis, Forma ideale, Dalas i druge, em skupi em kao da nemaju nikakav ukus.

Onda krenem na fejsu da tražim i svakog dana mi izbacuje brdo garnitura em što su lepe, em jeftinije za mnogo.

U planu mi je da kupim tdf x 2 ili tdf i ugaona garnitura.

Da li sa biram da jezgro bude od sunđera 12 cm ili da bude žičano?

aaa vidim ko pise, pa tdf, pa nameštaj i razmišljam kakve veze ima tour de france sa namestajem :)

Elem, nešto zanimljivo.

Pregledao sam regularno Matis, Forma ideale, Dalas i druge, em skupi em kao da nemaju nikakav ukus.

Onda krenem na fejsu da tražim i svakog dana mi izbacuje brdo garnitura em što su lepe, em jeftinije za mnogo.

U planu mi je da kupim tdf x 2 ili tdf i ugaona garnitura.

Da li sa biram da jezgro bude od sunđera 12 cm ili da bude žičano?
To zavisi od kvaliteta sunđera.

ovde su teme o dušecima i krevetima pa prouči

Vidjao sam te reklame, meni izlaze za krevete. Sve zavisi od kvaliteta sundjera ali ne ocekujem za te pare da ce biti k od kvaliteta. Meni je iz Numanovica sa sundjerom i propao je brzo sundjer na mestima gde se sedi. Ako uzmes zicano jezgro i tu ima jako veze kako je odradjeno. Imao sam slucaj kod mojih gde su federi probijali gore jer su bili ostri i zabadali se u zadnjicu. Sam bih ga bolje uradio sigurno. Kada kupis sve ce biti super, bices prezadovoljan ali tek za 2-3 godine ces znati sta si kupio.
Nemoj da te plasim mnogo ali svacega ima na trzistu.
Ja se vec razmisljam da menjam sundjer na trosedu. Nije mi frka, znam da odradim, samo nemam kada, mrzi me :ROFLMAO:

Možeš sunđer, al gledaj da bude liveni a ne sečeni. Nitna ti je i gramaza sundjera, od nje zavisi tvrdoća.

Imas sundjer koji se seče iz table, a imas sudjer koji se "lije", obicno onaj ko radi moze da ti kaze kako radi i od čega. Slažem se za gustina/gramaza. Medjutim tvrdoća sudjera se izrazava kroz gramazu. Takodje bitna je i sama konstrukcija, najbolji je šper.

Kompleksno i opširno, al jeftino nikad nije dobro. Samo kvalitetan mebl moze da poveca cenu za 20%>

Zato i pitam jer radim u fabriku namestaja :) pa da naucim jos nesto ovde :)

Evo jedna garnitura za 850 evra. Teško da ovako može da se nađe u regularnim prodavnicama za pare.

Prilozi

• Screenshot_20240911_165520_Facebook.jpg
    Screenshot_20240911_165520_Facebook.jpg
    72.6 KB · Pregleda: 157
Baci pogled na Feydom modularne garniture. Imam Clooods i odlična je. Par puta godišnje imaju masne popuste.

Nismo radili sa vama, iskreno prvi put čujem. Moram da bacim pogled.

Od mene preporuka za Čarkić nameštaj iz Prnjavora. Ljudi rade fantastičan nameštaj. Masiv, šper, kvaliteta sundjer, štof po izboru. Mi sarađujemo sa dosta domaćih preduzeća, al uvek bi preporučio Čarkić.

Poslednja izmena:
Kakve su ove garniture iz geppetta? Supruga se zalepila za ugaonu garnituru sa mehanizmom na izvlacenje za spavanje. Model je parga! Nisam mogao da nadjem ni jedan utisak.

Ne znam kakvog su kvaliteta, mi smo kupili i dobili sofu pre nekoliko dana ali je nismo koristili jer se nismo još uselili. Pre neki dan smo kupili i krevet kod njih ali su sada pomerili rok isporuke na tri meseca. Što se tiče sofe, bila je gotova desetak dana pre roka koji nam je rečen prilikom kupovine ali nismo mogli u tom trenutku da je ubacimo u stan i rekli su da može da stoji kod njih mesec dana što smo i iskoristili. Mogu da pohvalim i ljubaznost radnika i u Pančevu i na Voždovcu.

Nazad
Vrh Dno