Šta je novo?

TCM 2003 vs. CM3

Trbonja

Čuven
Učlanjen(a)
17.09.2002
Poena
619
Znam da je ova tema bila pre par nedelja ali mislim da bi bilo interesantno da se ponovo pokrene prica. Naime ljudi su toliko nahvalili taj CM 3 da sam prosto morao da probam i ja da odigram. Nabavio sam CM-a, krenuo sa instalacijom koja je protekla uredno, uz moje blago zaprepascenje kad sam video da igra trazi 1,7GB slobodnog prostora za full inst. Naravno odradio sam normalnu instalaciju i probao da startujem doticnu igru. Naravno WinXp je po Marfiju prijavio da aplikacija nije 32 bitna i odbio je da startuje istu. E, sad, ovde se postavlja pitanje da li je ovo neki bug ili nije, no nije poenta u ovome. Poenta je da je u tome da je igra stara 2000 godina i da bi bilo jako lepo da mi neko predlozi neku svezu, iz ovog milenijuma, igru koja bi mogla da parira TCM 2003. Ponavljam NOVIJU igru sa NOVOM bazom igraca, znaci ne STARU igru sa updateom koji inace ne radi sto se moze videti na forumu. Inace nebitno je kako izgleda samo da bude interesantna i relativno teska ( teza od premijer, euroleague managera, i slicnih kopija ).

1. Instalacija od 1.7gb je smesna, a da si malo pogledao u Details prilikom instalacije video bi da preko gigabajt ide na "quick starts" sto ti ne treba posto na pocetku sam pravis poziciju. Ne treba ti ni zvuk, to je 50 mega manje, znaci samo slike i baza je nekih 300 mega, a to je SVE sto je potrebno.

2. WinXP ti je nesto slogiran posto meni nikada tako nesto nije javio. U stvari jeste ali kada sam startovao CM2

3. Igra nije stara 2000 godina, patch novi radi i vrlo je igriv, jedino su istorije mali problem, npr. Parma je u kupu sampiona i tako.

...samo da se nadovezem, nevezano za patch sa novim podatcima (za aktuelnu sezonu), CM svake se godine pojavljuje kao nova igra sa novom (aktuelnom bazom podataka), dok se ostalo svodi na neke kozmetichke dodatke. Naravno, kada igra ima oznaku u svom naslovu (mislim na cifru igre, a ne sezone), znachi da se radi o potpuno novoj igri. Chekamo februar i izlazak CM4, a prva "verzija" CM3 je kod nas stigla chini mi se za vreme ili pred kraj bombardovanja '99. U medjuvremenu, svake godine je dolazila nova igra koja je u sushtini (kao shto rekoh) bivala uglavnom vishe kao zvanichni update nego nova igra, ali u svakom sluchaju strava... Pretrazi malo starije threadove vezane za CM i shvaticesh...

pox':wave;

Nazad
Vrh Dno