Šta je novo?

TBO kreiranje kratkih strip karikatura

• Začetnik teme Deleted member 9456
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 9456

Guest
Nasao sam ovaj program TBO za linux, instalirao sa getdeb2 ali cvrc. Ne kapiram kako program radi, ima tutorijal ali na meni nerazumljivom jeziku i ama bas nista ne prikazuje kako sam ja ocekivao da izgleda kratki tutorijal.
Sve sto radi je ikonica u toolbaru strelica, novi frame i zumiranje ali cega ne kapiram. Ikone da se uvuce slika, ili da se selektuje oblacic ili pise tekst nista ne radi. Znam da to moze mnogo komplikovanije kroz GIMP ali meni to bas toliko zezanje ne treba. Da li je neko probao ovaj program i da li on uopste radi.

Uf, program je uzas, nabo sam nekako pocetak kreiram frame i to oce nece, posle ubacim sliku e to mozew samo png, ubacim oblak i onda kad zelim da pisem u oblacicu tu ispadnu gluposti. Zapamtio sam file to je xml ali unutra su gluposti od teksta koji se uopste ne vidi, Ne vredi se truditi sa ovim programom, razvoj je napusten a ovako nije upotrebljiv.

Da li postoji neki slican program za linux kao sto ima u windowsu. Znam da to moze da se odradi sa GIMP-om ali preferiram specijalizovane programe koji imaju samo odredjenu namenu.

Nazad
Vrh Dno