Šta je novo?

Tattoo da ili ne...?

GoxyNBG

Cenjen
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poena
159
Zanima me samo da li je telefon ok da se uzme preko vip-a, odgovara mi sve...procitao sam sve o telefonu, i uglavnom mi odgovara telefon, znam da su Magic i Hero bolji telefoni i da bi svako pre izabrao ta dva, nego cuo sam dosta prica da se kvare i da ih ljudi cesto vracaju vipu ili ih prodaju za to sto zele sto pre da ih se otarase dok jos imaju cenu....vidim u delu za mobilne telefone, ovi sto imaju tattoo su uglavnom zadovoljni, sa njim, bez obzira sto kazu da ima manji ekran i da neke aplikacije slabije ili nece da rade zbog vrste ekrana...bitna mi je samo pouzdanost da mogu da zanemarim ove price sto kruze... hvala unapred :wave:

Mislim da price o kvarenju Magic i Hero uredjaja nisu tacne
Ljudi jednostavno prodaju telefone bilo zato sto skapiraju da im ne odgovara smart uredjaj i touch screen (izgustiraju ga malo, smore se i skapiraju da im vise odgovara obican "glupi" telefon) ili zbog toga sto bi nesto da zarade - dakle u ovom slucaju Tattoo kupe za 7k din kod VIP-a sa npr 325 ugovorom, karticu zadrze i koriste sa drugim telefonom pa ga lepo prodaju novog za oko 200e i tako sebi strpaju 100 i kusur jura u dzep, isti princip, naravno, vazi i za ostale modele telefona :d
Elem, overi leodee You Tube channel i Tracey&Matt blog die beste su sto se tice prikaza mobilnih telefona - tu imas i par lepih review-a Tattoo telefona :)

Poslednja izmena:
hvala matori, btw pricao sam o pouzdanosti tattoo fona, sad vidiim da sam pogresno napisao kontekst, inace danas sam uzeo tattoo i prezadovoljan sam njime...taman i kevi sam dao telefon koji se dobija na poklon...hvala na info-u...nadam se da ce dugo da me sluzi :)

hvala matori, btw pricao sam o pouzdanosti tattoo fona, sad vidiim da sam pogresno napisao kontekst, inace danas sam uzeo tattoo i prezadovoljan sam njime...taman i kevi sam dao telefon koji se dobija na poklon...hvala na info-u...nadam se da ce dugo da me sluzi :)

nek te lep sluzi:) i ja se razmisljam o tattoo i primetih takodje da ovde na benchu ima 20tak oglasa gde se prodaje tattoo,smo mi je bas neobicno...nikad nisam video toliko mnogo oglasa za jedan telefon...

Pa to je zato sto nije zakljucan pa ljudi uzimaju u VIP-u i prodaju. To je odlicna varijanta, i ja bih to uradio da mogu da uzmem telefon, moram da sacekam 6 meseci.

Nazad
Vrh Dno