Šta je novo?

tata spalio djenku :D

TeCHNiCS_

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
320
Juce igrao dotu2 i u sred partije mi se razmrljaju boje na ekranu. Uradim restart... sve ok. temperature ispod 50c. Vratim se u igru i posle 5 min opet isto stim sto kada sam resetovao komp, imao sam linije po ekranu i komp se resetovao prilikom startapa windowsa. Reko ok, crkla graficka, nema sta... nabavim drugu za probu... nece se upali komp. Samo mrdne ventilatore i stane. Onda ne reaguje ni na sta dok ne izvadim kabl iz struje, tada ponovo samo mrdne ventilatore I tako u krug.

Graf 9800gt
intel e6300
ploca p35ds3l
4gb rama
napajanje lc power lc600h-12 pre 2 meseca izaslo iz garancije

...help

Poslednja izmena:
Nije tada već deda. :)

https://www.youtube.com/watch?v=nrDwkkhmJAU mislim da nisi u pravu ;)

...otvorio sam napajanje i na oko je sve okej. ne vidi se ama bas nista da je spaljeno, kondenzatori nisu naduveni niti iscureli. Deluje sve okej. Jedino sto je bilo dosta prasnjavo. Ne znam da li to moze da utice na rad u smislu da prasina prespoji nesto?

Poslednja izmena:
Sve rasklopi,izvadi van kucista,pa povezuj polako jedno po jedno i probaj... moze svasta da bude..mada te boje asociraju na grafu,ali opet,moguce je i ploca da je vrisnula.

Nije tada već deda. :)
Nije deda niti je teda vec tata kao sto je napisao, ali to nema veze sa ovom temom.

TeCHNiCS_ napajanje prvo proveri. Ne moze prasina, ali ne mozes ni na osnovu kondezatora da utvrdis da je dobro.
Povezi na drugo napajanje pa probaj.

posto nisam bas pri lovi (gle cuda, bas nesvakidasnje :D :D :D) ...uzeo bih radije polovno kvalitetnije napajanje nego novo djubre od 12 grama tezine u tom nekom cenovnom rangu 30-35eura. je l' voljan neko da ga smaram na privatnim porukama sa napajanjima iz oglasa koje sam nasao, da mi malo pomogne pri izboru?

Pa postavi topic u Sta da kupim od napajanja.

Moze biti i da nije "Djenka", vec procesor...
Nije neko sretno napajanje ali tu masinu bi trebalo da tera opusteno.

ovo je prava (*demo verzija) gde se kaže deda , endžoj sarma !

[youtube]NL5jhgGYNCE[/youtube]

Nazad
Vrh Dno