Šta je novo?

Taster/tipka za ASUS N53JN-SX107D

coldman

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2008
Poena
330
Posedujem gore navedeni laptop i potrebna mi je zamena tastera/tipke Z. Znaci treba mi samo 1 taster i to slovo Z. Drugar je imao strasnu zelju da na YU tastaturi zameni slova Y i Z i onda je polomio jednu zabicu na tasteru Z pa sada on ne lezi lepo a ja iskreno nemam zelju da lepim superlepkom, kakav je bio njegov predlog. Sada me interesuje da li mogu negde da nadjem samo taj 1 taster? KimTec(servise za ASUS) mi je ponudio da za 3300 mogu da kupim celu tastaturu ali to mi ne treba(to je njihova jedina opcija). Bilo kakva pomoc je dobrodosla.

Jedan, (1) taster za svoju tastaturu nigde nećeš naći u prodaji, jer se tako nešto i ne prodaje. 3300 dinara za tastaturu aktuelnog modela i nije neka prevelika cena (za starije modele tastature za laptopove idu čak i do 40€). Neka realna cena za polovnu je do 1500 dinara. Menjao sam dosta tastatura na laptopovima (prosuti sokovi, vino, polikolori, med!?, počupani tasteri, pokidane "makazice" na tasterima) ali zbog jednog tastera menjati tastaturu...ne znam. Pre prebaci pažljivo da ne oštetiš makazice sa nekog tastera koji se manje koristi na slovo z, nego da tražiš novu.

Ma tako sam i uradio ali sam mislio da se slucajno ne javi neko ko ima jedan taster. Mada razlika izmedju 33e i 40e nije tako velika ali opet meni treba samo jedan taster. Mislio sam prvo da mozda u servisu nekom nije ostalo ali niko se nigde ne javlja i svi nude novo. Hvala jos jednom

Vrh Dno