miloshs Slavan Učlanjen(a) 11.08.2008 Poruke 511 Poena 319 15.04.2009 #1 Jel ima neko pojma gde u BG ili NS ima da se kupi tastatura za laptop? Tipa ono izdiktiram im P/N a oni meni takvu istu tastaturu? Preferiram NS 😀 Hvala na pomoci!:wave:
Jel ima neko pojma gde u BG ili NS ima da se kupi tastatura za laptop? Tipa ono izdiktiram im P/N a oni meni takvu istu tastaturu? Preferiram NS 😀 Hvala na pomoci!:wave:
Stojcha Čuven Učlanjen(a) 13.04.2003 Poruke 1,826 Poena 650 16.04.2009 #2 miloshs je napisao(la): Jel ima neko pojma gde u BG ili NS ima da se kupi tastatura za laptop? Tipa ono izdiktiram im P/N a oni meni takvu istu tastaturu? Preferiram NS 😀 Hvala na pomoci!:wave: Kliknite za proširenje... Ovlasceni servis za tvog proizvodjaca pa zovi i pitaj.
miloshs je napisao(la): Jel ima neko pojma gde u BG ili NS ima da se kupi tastatura za laptop? Tipa ono izdiktiram im P/N a oni meni takvu istu tastaturu? Preferiram NS 😀 Hvala na pomoci!:wave: Kliknite za proširenje... Ovlasceni servis za tvog proizvodjaca pa zovi i pitaj.