Šta je novo?

Tastatura za iz kreveta :)

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Poz svima,

Posle dosta godine upotrebe, wireless tastatura koja je valjala ko `leba - je nastradala..U pitanju je bila Ms Industrial tastatura sa kuglicom, umesto misa.

E sad mi treba zamena....nesto sa cime mogu komotno da surfujem na tv-u iz lezeceg polozaja...dakle mora biti nesto sto ce da glumi misa....Neki predlozi?

Ja u HTPC svrhu koristim Logitech DiNovo Edge tastaturu.

Izrada same tastature je jako dobra, mehanizam tastera je sjajan (znacajno bolji od Logitech Solar K750 koju koristim na poslu, a po forumu je hvale), touchpad radi posao, mada je relativno mali pa za duzi surf nije konforan. Ima left-mouse-button dugme sa leve strane tamo da mozes levom rukom da je drzis i klikces "misem" a desnom da klizis po touch-pad-u. Ova tastatura je do skoro bila dosta skuplja (ako je ova cena od 100e realna), tako da iako skupa, mozda sad nije los trenutak za kupiti je.

Jeftinija varijanta je Logitech K400 ciji touch-pad nisam koristio pa ti ne mogu nista reci, ali sam u prodavnici probao tastere na kratko i "koliko para tolko muzike".

hmhmhmh...DiNovo Edge mi je malo preskup, ali ovaj K400 sasvim korektno deluje :) Hvala na savetima, otvoren sam i za neke druge sugestije :)

Vrh Dno