Šta je novo?

Periferni uređaji Tastatura sa touchpad-om

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

The Filozof

Cenjen
Učlanjen(a)
20.06.2016
Poena
185
Molio bih preporuku za neku bežičnu tastaturu sa touchpad-om. Koje ste sve modele koristili, kakva su vam iskustva u praksi?

Vidim ima ih raznih na tržištu tipa Hama, Trust, Stark, Rapoo, Logitech itd.
Lično su mi zapali za oko Rapoo K2800 i E2710, ali bih ipak da čujem i vaše mišljenje.

Imao sam Logitech K400, ali je nekoliko tastera iz čista mira prestalo da radi, tako da je moram menjati.

Bedak je sto nema preterano mnogo izbora kada su wireless touchpad tastature u pitanju, uglavnom plethoru modela cine Logi modeli, Amazon basics i po koji kinez.
Ja sam vozio K400S valjda (ako ima sa S?) jedno pola godine kao MMI kontroler za dnevnu sobu - sta znam, radi OK, nemam nijednu konkretnu primebdu da je nesto fejlovalo ili radilo mimo opisa ali mi je taj input lag previse sa daily use, nije prevelik ali dovoljno da se oseti.
Na laptop imam povezanu Lenovo UltraNav SK-8835L tastaturu s touchpadom i dva seta standardnih Lenovo klikova, naravno na USB kabl povezana - to mi je vec bolja prica.

Kontam da ti je bitno da je bezicno povezivanje al ima solidno vise USB opcija i to s poprilicno dugim kablovima.
Ja bih od toga sto si naveo pre probao neku Rapoo, igrao sam se s par njihovih miseva i jednom wired tastaturom i sve mi je generalno radilo top.
Ne znam kakav im je wireless interfejs al znam da imaju svoje proprietary dongle-oove kao Logi sto vozi.

Ima i Microsoft neki Ergo model wireless tastature s touchpadom ali je presitan, ne znam kolike su ti sake.

Vrh Dno