Šta je novo?

Tastatura sa pozadinski osvetljenjem (crveno)

lab310

Čuven
Učlanjen(a)
08.05.2005
Poena
660
Znaci koju USB tastaturu sa crvenim pozadinskim osvetljenjem preporucujete? Pozeljno da sijaju i simboli a ne samo proctor izmedju taster, moze a i ne mora gejmerska.
Treba da radi u paru sa A4 Bloody misonjom.
Cena do 5000 din.

Poslednja izmena:
Zaboravih da kazem da mora da bude i relativno tiha. Ne znam za mehanicke, nekako ocekujem da ce bas glasno da klikcu....

Kad smo vec kod Redragon, valja li cemu REDRAGON Harpe K503 , spada po ceni u jeftinije?

Poslednja izmena:
Cooler Master Devastator do sada prezivela svasta... Ima crvena , ovo je moja plava

Sent from my E6533 using Tapatalk
a876d6d8dbeb68db1e8060bcd4b25818.jpg

Poslednja izmena:
Da ne otvaram temu, postavicu ovdje...
Treba mi illumination tastatura za svakodnevni rad (znaci ne mora biti gejmerska).
Jedini uslov je da nije previse bucna (pozeljno slim) i da je sto povoljnija.
Malo sam trazio i zapele su mi za oko ove dvije niskobudzetne tastature (vjerovatno i ne postoje jeftinije tastature ove vrste):
- Natec Genesis RX11
- A4Tech KD-600L

Moze preporuka molim vas, dolazi u obzir i neka treca (za vise para) ako je znacajno bolja (preporuka iz prve ruke)?

Znaci, taj Natec je krs (nekako mi i nije ulivao povjerenje ovako vizuelno)?!
Onda ostajem na A4Tech-u i ako neko ima nesto drugo da predlozi (sa dobrim odnosom ulozeno-dobijeno), bicu zahvalan?

Pozz društvo, ja vec par nedelja tragam za tastaturom koja ima pozadinsko osvetljenje i slim dizajn.
Kupio sam Redragon harpe, ali iako je dobra ne mogu da se priviknem na tastere, verovatno što nikad i nisam koristio ovakvu, već samo slim.
Ako neko ima neki predlog za slim i pozadinsko svetlo A da nije preskupa neka piše. Ja ovu moju prodajem valjda ce nekome odgovarati.

Nazad
Vrh Dno