Šta je novo?

task manager processes ?

• Začetnik teme Začetnik teme Bu2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bu2

Slavan
Učlanjen(a)
04.12.2004
Poena
319
Evo slike iz task manager-a , znaci nemam pojma sta se desilo uglavnom u processes vise ne pise koji pogram po imenu radi , vec samo systems, network service itd. Dali neko ima ovakvih problema ili je neki windows hotfix nesto zamijenio.Poz.

Prilozi

• Task.webp
    Task.webp
    41.2 KB · Pregleda: 120
Kliknes na View, pa Select Columns...

To ne pali , sve sam redom probao i opet isto 😡 evo jos jedna slika

Prilozi

• task 2.webp
    task 2.webp
    20.7 KB · Pregleda: 92
Poslednja izmena:
Idi kursorom na levu stranu kolone User Name i pomeri je u desno, mozda ti je ta kolona "prekrila" kolonu Image Name.

Ti ga prećera , nije to toliko banalno. :d

Neki virus verovatno koji ne zeli da bude ubijen sa task menadzerom. Skeniraj komp sa kasperskim, i probaj u msconfigu da ubijes iz startupa sve sumljivo. Ako nece da se pokrene msconfig, bezi u safe mode, pa bi onda trebalo da moze.

probacu , pa javljam

Skenirao sam disk sa kasperskim i navodno nema nikakvih virusa , stim sto u safe modu u task manageru sve normalno pise sta radi . Spyboot i Ad-Aware SE Personal isto nista nisu nasli .Ubacio sam program Process Explorer i skroz je OK , ali nista sumljivo nevidim da radi u pozadini, ako uskoro ne otkrijem problem ne gine mu format C. :-devil-:

Ako instaliras antivirus na vec zarazen sistem i dalje ces da imas zarazen sistem,ako
su ti virusi u memoriji opet ti antivirus nece pomoci,moraces tacno da razlucis sta su ispravni procesi a sta nisu...
Uradi online scan prvo,za format c niko nije zakasnio...

drpiga je napisao(la):
Ako instaliras antivirus na vec zarazen sistem i dalje ces da imas zarazen sistem, ako su ti virusi u memoriji opet ti antivirus nece pomoci,moraces tacno da razlucis sta su ispravni procesi a sta nisu...
Nije tacno, tesko koji virus danas tako radi, to su cesce trojanci i spy-ware programi i njih mozes ocistiti pomocu anti virus programa sa najsvezijim definicijama i recimo spy-bot-a. Ja sam instalirao anti virus programe na zarazen kompjuter i uspevao sam da ga ocistim od virusa (kasnije procesljan hard na drugom racunar bez ijednog virusa).

Govorim o preporucenim procedurama koji se ticu antivirusa,nisam iznosio licna iskustva niti sam rekao da ce mu to 100% pomoci.

Nazad
Vrh Dno