Šta je novo?

Targa bios problem

Velinov

Slavan
Učlanjen(a)
12.12.2004
Poena
319
Pozdrav ekipi,
Dobio od prijatelja nekog matorog nemca, targa visionary, nadjem na netu njegove drajvere na http://www.service.targa.co.uk serial je a170203u251c230243 , i resim se ja da fleshuje bios, svucem 1.28a, ispratim sve do kraja ugasi on laptop, pokrenem ga ja na power dugme izvadim cd, sve po ps-u ali mrka kapa, radi samo nece da pokaze sliku na ekranu, rade led diode, vrte oba kulera za cpu i gpu, ali nece da dize sistem ni boot cd.. e sad u pitanju je ami bios, ako se dobro secam da bi se preflesovao trebam da napravim paket amibios.rom na disku i da mu ubacim, samo sta treba da sadrzi taj paket? Hvala unapred na vremenu.

Kako mislis da ga preflesujes kad ne prikazuje nista, koliko sam te razumeo ne prolazi post? Cini mi se da si ga ubio ko zeca nekako, al probaj da nadjes bateriju na ploci i skines pa vratis.
Imas na oglasima *indima te stare modele pokvarene, pogledaj jel ima ploca sa ispravnim bios-om, odnesi negde u servis da ti zamene cip.

probaj kod nekog iskusnijeg ponesi da to pogleda inače što kaže vlajko moraćeš jovo nanovo čip da lemiš

Nazad
Vrh Dno