Šta je novo?

Taquilla

alex1974

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2007
Poena
345
Interesuje me dali se sa Sky Star 2 mogu gledati Taquilla i Canal+ kanali (vec duze vremena mi ne uspeva)neznam dali mozda moze sa nekim novim pluginovima?
Hvala unapred.
Pozdrav...

Ne može ni uz CS

digital+

ceo digital+ paket ide preko cs-a sem ppv kanala.medjutim postoje neki, da ih nazovem jaki cs provajderi,koji zbog kladionicara uplacuju utakmice spanske lige koje idu na ppv kanalima na primer nedeljom u 5 pa je i to moguce gledati ali to kosta:S:

trenutno se radi na probijanju nagra3 enkripcije,tako da ćemo čekati još...

Do sada je bilo uspeha u probijanju nagre tako da mozemo ocekivati da ce to proraditi.Mislim da je oko godinu dana bilo potrebno za probijanje nagra2 enkripcije i ako znamo da nagra3 postoji vec nekoliko meseci vrlo lako se moze dogoditi da nas uskoro ponovo obraduju.Bilo je prica na raznim forumima da je nagra2 mnogo ranije probijena nego sto je to objavljeno tako da nije iskljuceno da je vec probijen nagra3 sistem zastite.Za sada se samo mozemo nadati da ce se to i uskoro desiti.Interesantno je da nemacki premijere jos uvek radi u nagra 2 enkripciji verovatno cekaju da vide da li ce nagra3 opstati malo duze zasticena.Razlozi su cisto ekonomski

uopste mi niste jasni.vidite li sta se desava.i kada nesto razbiju,hakeri to debelo naplacuju kroz komercijalne kartice koje rade nekoliko meseci pa onda sve izpocetka.javnih kljuceva je sve manje a kada premiere krajem godine predje u nds,sta onda ostaje.jedino resenje je cs pa ga treba koristiti dok traje.

Premiere prelazi aNDS i kartice se već uveliko distribuiraju.
A nagra2 nije bila probijena skoro cele tri godine od momenta kada su je počeli koristiti

kad je premiere otišao? kada je postao ponovo dostupan? Hoćeš reći da se već u februaru 2004 mogao gledati piratski? jako teško

Nazad
Vrh Dno