Šta je novo?

Tapatalk alternativa na PC

bobkockalone

Cenjen
Učlanjen(a)
14.10.2013
Poena
169
Da li znate neku tapatalk alternativu za PC ? Da može da se prati više tema , sa više foruma u jednom programu.

Zašto uopšte kokristiš neku aplikaciju za to, kada je mnogo bolje preko browsera?

Pregledac! Napravi folder sa bookmarksima foruma koji ti trebaju i udri, sve na jednom mjestu.

Jedino što ja znam je add on za Kodi.

Prednost tapatalka nad pregledačem je :
- tapatalk javi kroz notifikaciju na telefonu kada neko odgovori na post koji se prati .
Kako bi mi to mogao sa browserom ?

WTF?
Notifikacije na telefonu dobiješ od TT-a i kada nemaš TT za komp, ne razumem kakva ti je to prednost?

Čovek hoće da ima neki program kao što je tapatalk na telefonu i da se ponaša isto tako, dakle da se u tom programu uloguje u sve forume, da iste može da čita iz njega, i da mu stižu notifikacije, ne kontam šta vam nije jasno?
Notifikacije svakako možeš da dobijaš na mail, tako što se pretplatiš na teme i sl, ali jasno je da hoće da ima sve u jednom programu, nešto tipa email klijent, gde u jednom programu tipa outlook, thunderbird i sl, gde sa jednim klijentom upravljate sa gmail, yahoo...

postoji tapatalk za windows 8.1/10, ali verovatno koristis neki stariji sistem?

Malo je off, ali takođe pokazatelj kako mobilne tehnologije vuku napred... Ja sam recimo probao da nađem words prediction sw za Windows ili office ili Outlook ... Kao što ima SwiftKey recimo... Ne postoji!

Razlog zbog kojeg ovo nije zaživio na PC platformi je taj što bi značilo kraj reklama, a najveći broj foruma od toga živi.

ima ga na store-u.. uradjen je kao za windows phone, losiji nego na androidu ali sluzi.. ili mozda instalirati neki android na pc pa na njega tapatalk.

Windows verzija TT-ka deluje funkcionalno. Zadovoljan sam. Hvala svima.

Zato što napišem post na nekoj temi i nakon toga ukucam b92.net pa ukucam mail.google.com i posle dva sata se setim da proverim šta je sa temom a ovako ne bih morao da se razmišljam o tome da opet posetim neki forum već bi mi izašlo obaveštenje o tome.

Zato postoje tabovi u Chrome-u/browseru.

Meni je isto bolje da koristim tt na pc-u . Pogotovu sada sa win 10 ce biti jos bolje i lakse da se koriste metro app u okviru "prozora" ,ne moras da se prebacujes u drugo okruzenje.

Nije on mislio da ih imaš otvorene non stop. Pročitaš i ideš dalje. Eventualno držiš tu sobu otvorenu pa radiš refresh, da vidiš da li je neko odgovorio (ili pretplaćene teme).

Koristim windows7- nema tapatalk na žalost. Probao sam preko bluestack (mislim da se tako zove- emulator androida na win7) ali je radio traljavo, mada nisam deraljno isprobao. Evo predlog za win7.

Postoji dodatak za Chrome koji izbacuje obaveštenja o forumima... Ali sam zaboravio kako se zove.

Vrh Dno