Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Imam zadnjih par dana problem sa tapatalkom 2, učtava se celu večnosti i nikad da se učita. U pitanji je android 4.2.2. na S4. Jesam li ja lud ili stvarno ne radi. Probao sam i onu besplatnu tapatalk 4 sa google playa ali je isto. Deinstalirao instalirao brisao keš ali džaba.
Preko WiF rešio sam pre 2 minuta. Gde me đavo natera da instliram Kaspersky Mobile Security. Kad sam ga skinuo sve radi. Mad je i sa njim sve radilo osima Tapatalka.
Pa nije ga zgoreg imati par kada je reč o abdroid platformi. AVG ili Avast mislim da lepo rade. Kaspersy je zaista najnapredniji i njegova verzija za andriod za razliku od win verzije neopterećuje sistem i neusporava ga, ali neznam šta je problem sa tapatalkom i kasperskyim. Da ga još neka aplikacija ne podnosi razumeo bih ali sve ostale rade ok (skype, viber, whatsapp isl..)
O tome i pričam. Pa neću valjad da se zakucam na google play store i to je to. I ima i virusoidnih emailova i sl.. To je isto kao i da kažeš da je AV za win nepotreban. Neko te ni ne tera da imaš AV to je ipak svačiji izbor. Moj je izbor da ga imam.
Win i Android ne funkcionišu na isti način. Virus iz maila ne moźe ništa da uradi Android-u. Njega moraš instalirati svesno u telefon i dozvoliti mu pristup root-u (ako ti uopšte imaš root).
Naravno da je tvoj izbor da li ćeš imati antivirus, on te samo savetuje da i nije neophodan.
O tome i pričam. Pa neću valjad da se zakucam na google play store i to je to. I ima i virusoidnih emailova i sl.. To je isto kao i da kažeš da je AV za win nepotreban. Neko te ni ne tera da imaš AV to je ipak svačiji izbor. Moj je izbor da ga imam.
Dakle tvoj izbor je da budes ovca jer se neko tesko izlupetao da je AV potreban na Androidu i to pretocio u opasnu marketinsku kampanju poduprtu lepim, sarenim i besmislenim grafikonima?
Da li je još neko imao problem da Tapatalk neće da nadje forume?
Javlja se poruka "directory not available, please try again later"
Dešavalo se to i ranije, ali privremeno, medjutim u poslednje vreme to traje mesecima, ne mogu nijedan novi forum da ubacim...