Može i šrafciger sa izolacijom po metalnom delu. Loša strana ovakvog rešenja je što se ukupan nivo crnog smanjuje, dakle crno nije više 100% crno već probija neki pozadinski osvetljaj, ali to nije toliko strašno ako se monitor nalazi u svetlijoj prostoriji. Ovaj postupak se primenjuje i u kontra slučaju, tj. ako niste zadovoljni nivoom crnog.Nightwalker je napisao(la):I ja imam isti problem, ali to mozes da sredis ovako: otvoris monitor i na visokonaponskom trafou imas dva potenciometra. Jedan je brightness, drugi je fokus - barem je kod mene tako. Napravis od parcheta drveta nesto cime mozes to da okreces(nemoj safcigerom jer je napon previsok za njegovu izolaciju) i onda setas potenciometre dok ne budes zadovoljan.
Koji monitor imas i kol'ko je star, 'leba ti?Zli_Carobnjak je napisao(la):Ja mislim da je to do monitora.. Od starosti. Kod mene ista situacija, zato i menjam monitor, ovom sam dushu izvukao![]()
Zli_Carobnjak je napisao(la):DTK 15"
Skoro 4 godine![]()
Poshto nisam ljubitelj igrica, DivX-ova.. i sl. nisam ni primecivao neku bitniju razliku, do skoro, kad je pocelo da se primecuje na najobichnijim slikama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari