Šta je novo?

Tamna slika!!!

Dee Dee

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2003
Poena
609
Kupila sam kartu Eagle GF4 MX 460, I imam jedan problem. Slika mi je u Windowsu i u igrama jako tamna. Zanima me kako da je posvetlim. Imam Win 98se. Isla sam u Properties+Settings+Advanced…+Overlay Controls, ali opcije Brithness, Contrast,… su sive I ne mogu se menjati (sve su na 100%).
Jos nesto: koji su najnoviji driveri za ovu kartu?

Overlay ne radi zato sto je on samo za video, kada pustas neki video onda vise nece biti sive.
A sto se tice osvetljenja nadji neku stavku gde pise color ili gama, pa tu menjaj.
Na kraju mozes i rucno na monitoru da posvetlis sliku.

Properties>Settings>Advanced> GF4> nView Display mode>Device Settings> Color correction

.
.
.

Mislim da bi bilo elegantnije to uraditi na monitoru jer se cackanjem u drajverima moze napraviti jos veci haos ako se ne podesi kako treba (osim ako podesavanje monitora ne da dovoljno zadovoljavajuce rezultate).
Inace, poslednja verzija detonatora je cini mi se 44.03

Crni je napisao(la):
Mislim da bi bilo elegantnije to uraditi na monitoru jer se cackanjem u drajverima moze napraviti jos veci haos ako se ne podesi kako treba (osim ako podesavanje monitora ne da dovoljno zadovoljavajuce rezultate).
Inace, poslednja verzija detonatora je cini mi se 44.03
Brightness na monitoru je namestena do kraja, a slika je jos uvek tamna!
Probacu da uradim nesto od preporucenog,...

Dee Dee je napisao(la):
...

Brightness na monitoru je namestena do kraja, a slika je jos uvek tamna!
Probacu da uradim nesto od preporucenog,...

Moraju da se preinstaliraju drajveri. Uninstall, pa se pociste ostaci sa find nv*.* i ponovo se instaliraju. Ne chachka se nishta u podeshavanjima slike u properties, jer se to zbog toga ili znog klokovanja ponekad deshava, pa mora da se uradi preinstalacija.
Ako nije to, ne valja graficka ili monitor.

nIce Cream je napisao(la):
Properties>Settings>Advanced> GF4> nView Display mode>Device Settings> Color correction

.
.
.

Poslusaj ovaj savet nice cream-a i ne mozes da omanes. Overlay kontrole sluze za podesavanje prikaza prilikom reprodukcije video materijala, a ovo sto je on napisao sluzi za opste podesavanje slike...

nIce Cream je napisao(la):

.
.
.
Nasla sam i podesila. Sad je u redu. Hvala :happy:

Vrh Dno