Šta je novo?

Takmicenje u tetrisu? :)

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Jel neko zainteresovan da se takmici u tetrisu? Ja imam nekoliko verzija koje datiraju iz vremena DOS-a i Windowsa 3.11 (imate ih u temi sa retro igrama koje sam okacio) pa ako je neko za, mogli bi da organizujemo neko takmicenje :)

Jel neko zainteresovan da se takmici u tetrisu? Ja imam nekoliko verzija koje datiraju iz vremena DOS-a i Windowsa 3.11 (imate ih u temi sa retro igrama koje sam okacio) pa ako je neko za, mogli bi da organizujemo neko takmicenje :)

ja trenutno igram rucni kineski tetris od otrovnu plastiq hehe

moze takmicenje, al na nekom dobrom monitoru

Ja mislim da je caletu ostalo gomila onih 1000 in 1 tetrisa iz neke kompenzacije, ako ih nadjem mogao bi da padne neki event u NS :d
Gomila frikova pici 2d Lego :D

Hoćeš da izvučeš najbolje iz grafike jel da? :D;)

Tetris_DOS_1986.png

mshell.png

:d

Nešto mi ove teksture djeluju isprane, preskočiću :D

Stvarno, tetris je vjerovatno medju top 10 najboljih igara ikada, a mogao si da ga kupiš na pijaci i da pičiš sve u 16. Sjećam se kad sam ga kupio prije nekih 14-15 godina
i pozajmim ga drugu iz odeljenja, a on mi ga vrati pokvarenog i pravi se lud.
To parče hardware-a nikako da prežalim :D

Ovaj Trident 8800, jel 65 ili 55 nm , kako se klokuje? I koliko trosi struje u full loadu? ;)

Brate, ti testovi nista ne valjaju, gde su ti min i max fps?
Ti si garant neki Cirrus Logic fanboy, pa si navuko rezultate da budu bolji od Tridenta :d

e a ajd napisi na kom kompu si testiro i sa kojim verzijama drajvera pa da uporedimo sa ostalim rezultatima na netu, e da a taj cirrus jel ima stock hladjenje ili si budzio, jel moze zalman na njega, jesi probao da otkljucas pixel i vertex shadere na njemu, prica se da kod gainwardovih to moze da se uradi ali moras hemiskom olovkom ili temperom da spojis dva lema..... :banana:

Ovaj Trident 8800, jel 65 ili 55 nm , kako se klokuje? I koliko trosi struje u full loadu? ;)

Ovo ti je poseban proizvodni proces od 49.7 nm. Klokovanje nisam probao, ali idle kartica na defaultu vishe 3kw. :d

Brate, ti testovi nista ne valjaju, gde su ti min i max fps?
Ti si garant neki Cirrus Logic fanboy, pa si navuko rezultate da budu bolji od Tridenta :d

Testoi su radjeni na brzinu pa je uzet u obzir samo Avg FPS. Malo sam klokno Cirrusa da bi dobijo bolji skor. Ostale dve karte su na defaultu :p

e a ajd napisi na kom kompu si testiro i sa kojim verzijama drajvera pa da uporedimo sa ostalim rezultatima na netu, e da a taj cirrus jel ima stock hladjenje ili si budzio, jel moze zalman na njega, jesi probao da otkljucas pixel i vertex shadere na njemu, prica se da kod gainwardovih to moze da se uradi ali moras hemiskom olovkom ili temperom da spojis dva lema..... :banana:

Test setup je 486 @ 133mhz, 32mb ram :D

Zalman moze i na njega i pored njega :d Nisam uspeo sa Rva tunerom da otljucham shedere :p

P.S daironija bude veca imam kuci jednog Tridenta i jednu Cirrus Logic grafichku, a do nedavno sam imao i S3 al je ona nashla novog vlasnika :smash:

Meni se cini da je ovde radio Photoshop i da su rezultati lazni.

ja sam ZA :)

da se igra ona verzija... prva slika iz posta br. 5 (ona beshe iz doba XT/AT mashina)

Poslednja izmena:
oc taj 486 na 160mhz pa postuj onda da vidimo razliku, i ja mislim da je photoshop radio prebrz mi taj s3!!!!

Nazad
Vrh Dno