Šta je novo?

tajvanska nf7-s, gde?

• Začetnik teme Začetnik teme zoka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zoka

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2004
Poena
619
zamolio bih upucene za pomoc: gde ima u bg da se kupi tajvanska ver. nf7-s?

I zato ih je i naravno teze naci.Provera ploce,tj. toga da li je napravljena na tajvanu se moze izvrsiti tako sto se sa zadnje strane proveri da li pise da li je made in taiwan.

Eh, da je meni samo jos jedna *kineska* kao onakva sto sam je imao, gde bi mi kraj bio...

Kineska/tajvanska... pfffff! Daj, batalite se tih gluposti...

Imaš u Bel-u tajvanske danas sam zvao da ih pitam.

CAR je napisao(la):
Eh, da je meni samo jos jedna *kineska* kao onakva sto sam je imao, gde bi mi kraj bio...

Kineska/tajvanska... pfffff! Daj, batalite se tih gluposti...
Upravo zbog takvih izuzetaka sam ja i rekao ono "u principu" 😉
Mada... uglavnom su ljudi koji ih pljuju prethodno bili prezadovoljni kinezima dok na tvoj :d ili neki drugi nacin nisu ostali bez njih 😀

Poslednja izmena:
Crni je napisao(la):
Upravo zbog takvih izuzetaka sam ja i rekao ono "u principu" 😉
Mada... uglavnom su ljudi koji ih pljuju prethodno bili prezadovoljni kinezima dok na tvoj :d ili neki drugi nacin nisu ostali bez njih 😀
Dobro... ovaj obican NF7 (kinez) sto sad imam bih po mojim standardima slobodno mogao svrstati u "krsh"... ali, verujem da bi isto tako bilo i da je tajvanac. Ipak, one dobre serije su prosle.

e a ako ja nadjem tajvansku NF7-S iz koje fabrike treba da bude 😀

Mali HoBiT je napisao(la):
e a ako ja nadjem tajvansku NF7-S iz koje fabrike treba da bude 😀
Tean TN2, vuno... ako vec insistiras... :-devil-:

a jel? a koja serija :d
vuno... :d 😀

Mislim da to sto trazite ploce iz odrejene zemlje nema neke svrhe. Svaka ploca je prica za sebe ma iz koje fabrike izasla, a jedino sto mozete je da se prkrstite i ponadate najboljem. Jedino pravilo je da su prve serije mnogo bolje od onih, kasnije kada doticni model postane konfekcija.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno