Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Tagan Silver Power SP-600A2C 600W Vredi li kupovati?
Pozdrav ljudovi zanima me jel zna neko nesto o pomenutom modelu napajanja i konkretno o ovom napajanju Tagan Silver Power SP-600A2C 600W blue led fan?
Posto kanim da ga kupim,koja su vasa misljenja o njemu i vredi li ga uzimati?
To ce ti Mc steal najbolje reci.Dal sam procitao da je tagan u samom vrhu napajanja mozda u top3?Sve zavisi koliko je radilo...
Sacekaj jos neki odgovor.
Osrednje u svakom pogledu. Najverovatnije Topower jedinica koja je koriscena generalno za Tagan i neke Be Quiet modele ranije sa dual 12V rail sistemom. Primarni i sekundarni kondenzatori su Teapo, bez problema izvlaci 80+, ali ne nesto vise od toga.Nesto losiji na "grani" sa 5V, odlicnih 12V. Sve u svemu, napajanje je solidno, ali ne ocekuj previse. Pod imenom Tagan se inace vise ne proizvode, a danasnji Silver Power koristi Seasonic-ove "derivate". Iskreno, ne znam da li Topower proizvodi ista ovih dana, Napajanje se otprilike proizvodilo u periodu 2007-2010... Kolega MCS*verovatno ima mnogo vise konkretnih i preciznijih informacija. Vredelo bi ga uzeti, ukoliko je maksimalno ocuvano (ukoliko nije proslo torturu poput BTC-a i slicno ), mada to zavisi i od konacne cene...
Ok,inace to napajanje sto hocu da kupim je sa slike,pa i vidi se u kakvom je stanju,guralo je 9600GT i e7500 processor.Ja bih ga stavio na GTX460 i za sada na celerona G1610 dok nedodje i5,da li bi bilo potrebno da menjam napajanje ako ga kupim,kad uzemm i5?
A dvoumim se izmedju Ovoga i Bequieta BQT E5-650 od 650 W,evo specifikacija od tog napajanja,negove su ove prve posto ima i za 700 w specs
To je verovatno Quad Rail sa FSP OEM-om, . U svakom slucaju ne bi bilo potrebe za jacim napajanjem, ako ces koristiti I5 i jednu kartu. Manje-vise je svejedno koje ces uzeti, ako su u top stanju. Cena je presudna.