Inače što je više igram, više mi se sviđa.
Pros:
-
Igra ne zahteva puno vremena. Mogu da se ulogujem, uradim par questova i ne potrošim više od sat vremena za to (a nemam više toliko slobodnog vremena da mogu kao u AO da čekam sat vremena samo da nešto počne da se dešava

). Znači mogu i casual playeri da je igraju, što meni mnogo odgovara.
- Nema grinda uopšte. (bar ja do sada nisam naišao).
- Ima dosta stvari koje mogu da se rade solo bez tima.
- Po meni veoma zarazan i dinamičan gameplay (pogotovu u instancama). (za sada) ,)
- Grafika je OK i sredili su većinu problema sa lagom.
- Game world je super urađen, svuda se nešto dešava, alieni napadaju baze, NPCovi ih brane (igrači naravno mogu da se priključe

)....
- Ubacili su neke zanimljive mehanizme da spreče KS i ninja loot u timovima. Igra za vrednije iteme automatski počinje roll i ispisuje ko je pobedio (on može da pokupi item). Takođe može da se uključi da se itemi skupljaju automatski čim se pređe preko njih i da se grubo odredi koji itemi će se skupljati (da li će da skuplja sve živo, samo opremu, samo veoma retku opremu, itd.)
Cons:
- Neki delovi interfejsa su loše urađeni. Čudno se ponaša kada se otvori bilo koji prozor: mišem više ne možete da se okrećete, dok tastatura normalno radi. To me i dalje često zbuni kada se desi. Invetar su malo sredili, ali i dalje recimo nedostaje opcija za sortiranje.
- Chat sistem je blago rečeno - užasan. To će valjda srediti.
- Mislim da nije još uvek dobro balansirana igra. Čini mi se da je previše laka (mada ja nisam daleko odmakao).
- Uprošćen sistem atributa i skillova. Ima svega 3 atributa i 20ak skillova. Ovo može da bude i plus, zavisi sa koje strane se gleda.
Sve u svemu, mislim da će biti odlična igra čim srede neke sitnije probleme.