Šta je novo?

Tablet Tablet za emulatore

Lazaboj

Slavan
Učlanjen(a)
26.03.2006
Poena
345
Drugari Tatatatirci, hteo sam da uzmem Nintendo Switch da se deca i ja igramo i da imamo prvenstveno za putovanje. Ali s obzirom na cene igrica ili cenu V1 konzole za "narodske" igrice presaltao sam se na emulatore. Treba mi tablet koji bi bio dobar za Dolphin emulator (nisam zacementiran za njega ali imam gomilu igrica za Wii pa bi iskoristio postojacu biblioteku iso,wbfs i rvz fajlovi su u pitanju). Vellicina tableta bi trebalo da bude izmedju 7" i 8" (8.5") da stane u Ipega PG-9083S gamepad (max sirina je navodno 280mm). Imam Samsung Tab S7, Samsung Tab S3 (nameravam da ga prodam) i iPad Mini i iPad mini 2 (trenutno neupotrebljiv) tako da nema potrebe da preporucujute vece tablete). Znaci interesuje me manjih dimenzija, putnih, ali da ima min 2gb rama (iskreno ne znam da li je to dovoljno) i to je glavno pitanje, i laksi ako moze. Ima Nokia T10, Lenovo Tab M7/M8 3rd, Amazon Fire 7, Sasmung Tab A7 Lite /A8... Sta bi po vasem misljenju bila dobra kupovina? Ili smatrate da bi najbolje resenje bilo Nitendo Switch i kupovina igrica ili "narodni" V1 Switch?

Koliki je budžet? Mislim da se sa tim tabletima nećeš naigrati. Switch V1 se može naći za 300-350 evra u zavisnosti od stanja i opreme, modovan lite je oko 300 evra, bez čipa 140-150 evra.

Za sad nisam naveo budzet ali sam naveo tablete u nadi da cena nece ici na vise stotina eura. 😁Ne bih isao na lite Switch jer bih voleo da ga nakacim na TV i da se igramo kao i sa Wii. Video sam da Switch Oled ima i za 350e (u Francujskoj sam nasao za 300e u jednom trenutku nov ali nisam kupio). Chipovani oko 400+e ali ne bih isao na toliko. Hteo bih sto jeftinije.

Imam Samsung A7 lite, kupio ga detetu, nije u stanju da vrti ni nativne Android igre kako treba. Kupi prašinu dok igra na Switchu Maria i Zeldu….

Vrh Dno