Šta je novo?

Tablet za dijete u autu

Titogradjanin

Slavan
Učlanjen(a)
12.08.2013
Poena
225
Pozdrav svima. Treba da kupim jedan tablet za dijete od nepunih godinu dana koji bi samo koristio kad idemo na duga putovanja (oko 11-13h vožnje). Koristili bi ga 4-5x po pola sata za crtane i pjesmice jer mu vise od toga ne drži pažnju, čisto da mu brze prodje vrijeme u putu. Sto se veličine nisam pametan da li je dovoljno veliko 7 inča ili ići na neku veću veličinu.
Sto se sistema tice mislim da mi je tu najj android.
Bitno mi je da mu je ekran ok,da baterija izgura nekih 5h makar upotrebe i neke normalne zvučnike da ima da ne "krče".

Da li imate neki prijedlog koji je najj tu do 100€. Mogu da dodam i 50€ preko ako ima bas neki mnogo bolji model, ali opet kažem koristili bi taj tablet samo u putu kad smo za crtane i pjesmice.

Kako je sugrađanine :)
Moja preporuka je iPad Mini. Imaš ih u Gintaš po 50€ do 60€.

To sam ja uzeo djeci prilikom vožnje (2 komada) i upalio hotpsot preko telefona i uživaju. Ekran odličan, zvučnici odlični, njima više ne treba.

Pozdrav za mog Podgoricanina.
Ne živim više u Pg nego sam preko 1000km daleko Pa ne mogu da ga kupim na Gintasu.
Sad sam gledao cijene na Amazonu i iPad mini je preko 300€ sto mi je previše da dam za tablet koji ću 5x godišnje da koristim. Da ga ja makar koristim ponekad pa se isplati ovako ne vidim svrhu da dajem te pare za tablet koji će da služi samo za crtace.
Imaš li neku drugu preporuku?

Pozdrav za mog Podgoricanina.
Ne živim više u Pg nego sam preko 1000km daleko Pa ne mogu da ga kupim na Gintasu.
Sad sam gledao cijene na Amazonu i iPad mini je preko 300€ sto mi je previše da dam za tablet koji ću 5x godišnje da koristim. Da ga ja makar koristim ponekad pa se isplati ovako ne vidim svrhu da dajem te pare za tablet koji će da služi samo za crtace.
Imaš li neku drugu preporuku?
Nemoj im uzimati nove.
Idi na ebay.com i kucaj ipad mini 3 ili ipad mini 2.
Imaš ih ispod 100 dolara.

Alternativa je Samsung Galaxy Tab S1 ili S2.

Nazad
Vrh Dno