Šta je novo?

Tablet za 150-200 evra

Sarmatian

Slavan
Učlanjen(a)
12.05.2007
Poena
301
Zanima me sta je najbolje sto se moze dobiti u ovom rangu cene. Treba mi da kupim nekoliko za firmu a ja se relativno slabo razumem u tablete, odnosno njihove specifikacije, pa mi treba pomoc.

Za koje potrebe tebi treba tablet?

Ja sak kupio Prestigio PMP5080B koji je nekih 160e mozda i manje. Ima svoje mane, hoce da brljavi ali za te pare nije toliko ni los... Imas i Maxtab koji je cini mi se nesto skuplji i imao si review na sajtu.

Treba mi da ima solidan ekran, odnosno da je responsivan, da je lako listati, pomerati gore-dole, skupljati-siriti i slicno.

Pored toga, treba da ima i flash player podrsku, zbog youtube i slicnih stvari. Krajnji korisnici toga ce biti mladji tinejdzeri posto ih poklanjam kao promociju, znaci koristio bi se za ono za sta ga tinejdzeri inace koriste: facebook, youtube, surfovanje, igrice itd...

Obicno su ekrani kod jeftinijh modela najlosiji. Ja sam se nekako navikao na pozadinsko osvetljenje ali za takve stvari je najbolje da licno pogledas negde i sam se uveris u kvalitet.
Ovaj Prestigio je ok ali nije nista spec. Moze surf, youtube, pusta filmove i titlove bez problema, nece sve igrice da rade, mislim da bi za klince bio sasvim zadovoljavajuc.

Pogledaj Samsung Galaxy Tab 7" (već dobro poznat). Može da se neđe po oglasima sa garancujom iz Telenora za nekih 200-220 eura (možda je 220 preko budžeta ali se svakako isplati). Skoro sam uzeo i super sam zadovoljean. Kompletan uređaj. Mislio sam da ga malo probam da me želja mine, ali sam se strašno navukao na njega.

Nazad
Vrh Dno