treba mi tablet za čitanje knjiga, najviše pdf-ova (sa tekstom i slikama)
na njemu ne planiram da gledam filmove, eventualno malo youtube, surfovanje na netu
igrice jedva da igram, vrhunac su mi jewels i mahjong :d
dijagonala od 7" do 10", i da ekran mogu dovoljno da zamračim, jer me bole oči kada je jako osvetljen
(često mi je i najslabije osvetljenje prejako)
poželjno da baterija bude solidna (što duže drži, to bolje)
za gps nisam sigurna da li mi je bitan, imam ga na telefonu.
nisam nešto vezana za os, imam nexus 4 (i zadovoljna sam njime), ali sam otvorena i za druge opcije
do sad sam isprobala kindle touch, kindle paperwhite, i tako nešto mi sigurno ne odgovara (premali ekrani,
i očajan prikaz pdf-ova koje sam isprobala)
malo sam se igrala i sa nexus 7 prve generacije, ali šta znam, imam utisak da moram previše da zumiram
do sada sam uzimala u razmatranje nexus 7 2013, nexus 10, ipad mini, asus memo pad fhd 10, ali kako vidim
da će ovo da se otegne, reših da potražim savet iskusnijih
ima li predloga?
na njemu ne planiram da gledam filmove, eventualno malo youtube, surfovanje na netu
igrice jedva da igram, vrhunac su mi jewels i mahjong :d
dijagonala od 7" do 10", i da ekran mogu dovoljno da zamračim, jer me bole oči kada je jako osvetljen
(često mi je i najslabije osvetljenje prejako)
poželjno da baterija bude solidna (što duže drži, to bolje)
za gps nisam sigurna da li mi je bitan, imam ga na telefonu.
nisam nešto vezana za os, imam nexus 4 (i zadovoljna sam njime), ali sam otvorena i za druge opcije
do sad sam isprobala kindle touch, kindle paperwhite, i tako nešto mi sigurno ne odgovara (premali ekrani,
i očajan prikaz pdf-ova koje sam isprobala)
malo sam se igrala i sa nexus 7 prve generacije, ali šta znam, imam utisak da moram previše da zumiram
do sada sam uzimala u razmatranje nexus 7 2013, nexus 10, ipad mini, asus memo pad fhd 10, ali kako vidim
da će ovo da se otegne, reših da potražim savet iskusnijih
ima li predloga?