Šta je novo?

Tablet Tablet sa dobrom autonomijom

Packy

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2008
Poena
360
Pošto sam gotovo siguran da će nam uvesti restrikcije, zanima me koji biste mi tablet preporučili. Da ima 10 inča i dobru bateriju, a da nije previše skup. Bliži se Svetsko prvenstvo, a ne sumnjam da će moje mesto biti u zoni taman kada su budu igrale utakmice (sećam se devedesetih i bombardovanja).

Ako isključivo kupuješ zbog toga, nijedan 😃

Neće tableti pobeći, a za restrikcije ćeš videti, da li će ih biti, lako možeš da ga kupiš ako ih uvedu 😃

Sigurno je da iPad drži ultra dobro, ali se verovatno ne uklapa baš u nije skup definiciju 😃 Navedi budžet i da mogu da predlažu članovi koji imaju iskustva sa android tabletima.

Milsim da je ovo više za

https://forum.benchmark.rs/forums/Šta-da-kupim.199/

deo foruma 😃

Pošto sam gotovo siguran da će nam uvesti restrikcije, zanima me koji biste mi tablet preporučili. Da ima 10 inča i dobru bateriju, a da nije previše skup. Bliži se Svetsko prvenstvo, a ne sumnjam da će moje mesto biti u zoni taman kada su budu igrale utakmice (sećam se devedesetih i bombardovanja).
Rekao bih da u pomenutom slučaju neće raditi ni wifi u stanu, osim ubogog Unify, pa kad se nakači još njih 300 u kraju, eto nemanja konekcije.o_O

Rekao bih da u pomenutom slučaju neće raditi ni wifi u stanu, osim ubogog Unify, pa kad se nakači još njih 300 u kraju, eto nemanja konekcije.o_O
Imam UPS. Drži ruter do 4 sata ako je samo on uključen. A bazne stanice za mobilni su imali agregat, ali sada vidim kad nestane struja da ni one ne rade, verovatno je crko. Powebank-a imam dva. Jedan od 5000 maH i jedan novi od 20.000 maH (brzo punjenje, može simultano da puni dva uređaja).

za ruter ako je 12v ja sam terao sa 10000mah powerbank i stepup kabl i posle 6h je powerbank pokazivao 2 crtice a ruter je huawei b525.Doduse sad imam i netgear ac810s mifi i 2 baterije i gura 24h opusteno.A radi i on sa powerbank bez baterije direktno.Inace e5372 mifi sa otkljucan fw bez baterije radi 12h sa 4200 powerbank koji je kostao 600din nov.

Pa znam ja pouzdano da me UPS neće izdati. Kad rade nešto i izađe obaveštenje da neće biti struje od 8 do 14. UPS izdrži do 12 h. Ne bih tu ništa dirao. Zanimljiv mi je ovaj Samsung. Vidim da u Gigatronu košta 33.000 i da ga mnogi hvale. Možda njega kupim.

Izgleda da nema ništa, nažalost. Totalno razočarenje. Pre par meseci je Mi Pad 5 bio oko 26k na Ananasu, tako da je suludo razmatrati Redmi Pad pod takvom cenom kao opciju.

Nazad
Vrh Dno