Šta je novo?

Tablet kao kamera/foto-aparat?

wwwz

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2011
Poena
200
Nadam se da ova anketa nije problem, ali baš me interesuje koliko često ljudi koriste svoje tablete kao foto-aparate, odn. kamere.

Pitanje se odnosi na korišćenje zadnje kamere; ako neko ima više tableta, onda neka da zbirni odgovor ;)

Poslednja izmena:
Heh, ja sam ovako koristio tablet samo prvog dana nakon kupovine, kad sam hteo da isprobam da li to uopšte radi ;) Posle toga - nikada :)

Ne cesto, al ipak uslikam ponesto, npr kad cetujem s nekim pa na brzinu nesto uslikam i posaljem.Za neke sitnice nije bas potrebno da se trci po fon ili dslr...

Pa, što tako nisi glasao? ;)

Izgleda da tapatalk ne vidi opciju za glasanje.

Viđao sam turiste koji slikaju sa tabletom. Tako da.. Koriste se i za to, ali retko.

Aj da i ja dodam koju reč u ovoj temi.
Od prošle godine tačnije od novembra, kao primarni telefon nosim tablet.
Prvo je to bio Samsung galaxy tab s 8.4 LTE,nekih 4 meseca, a posle toga Huawei Mediapad X1 7.0 LTE.
Znaci tablet koristim svakodnevno, pozivi, slikanje i sve ostalo što ide uz jedan smartphablet, tablet kako hoćete.
Neki se možda i pitaju kako nositi i koristiti tablet svakodnevno, pa eto navikne se čovek ako tom pojedincu bas odgovara veličina i da pri tom to ne smeta, eto taj sam.
Mada, dosta njih vidim u zadnje vreme, bar ovde u de, da nose tablete sa sobom i da slikaju i sve ostalo...

To je bas LOL scena za videti . :D

Izuzetno retko, glomazni su previse za slikanje. Retko ga i nosim van kuce, a jos redje imam potrebu da ufotkam nesto sa televizorom od 10 incha :)

Juče sam na Kalemegdanu video gomilu Rusa (konkretno: Ruskinja) koji su se fotkali tabletima (ako se ne varam, svi su bili iPadovi ;) )

Provalio sam kako ih ostali prolaznici, domaći i turisti, gledaju i smeškaju se :)

To izgleda ovako :)
405066-crazyeyes.jpg

Pretpostavljam da su svuda u svetu (u proseku) rezultati slični ovima ovde.

Zato mi i nije jasno zašto proizvođači ubacuju jaču zadnju i slabiju prednju kameru. Npr. imamo slučajeve kada je pozadi stavljena kamera od 2Mpix (a skoro niko je ne koristi), dok napred stoji za današnje uslove smešna kamerica od 0.3Mpix (a tu kameru ipak poneko i koristi za video chat).

Meni je to vrlo čudno, potpuno neshvatljivo.

0.3?To mora da je nesto ili jako matoro ili neka igracka od pedesetak-sto evra.Moj neksus ima prednju bese 1.2, a mator je dve godine..

Ma, mene samo nerviraju te jače zadnje kamere, kad njih jako malo ljudi uopšte koristi. Ne razumem zašto ih proizvođači uopšte forsiraju. Mislim da bi puno korisnika pre izabralo kombinaciju dobra prednja + nikakava zadnja, nego dobra zadnja + jadna prednja ;)

@ Sale83: Acer 1, Acer 2, Asus 1, Asus 2... A tek oni manje poznati brendovi ;)

Moj Lenovo ima 5Mpix+2Mpix. Ja bih više voleo da su potpuno izbacili tu zadnju kameru od 5Mpix, a da su umesto nje npr. ubacili još 1GB RAM ili još 8GB interne memorije ;) Ili tako nešto...

@ Sale83: Acer 1, Acer 2, Asus 1, Asus 2... A tek oni manje poznati brendovi ;)

Moj Lenovo ima 5Mpix+2Mpix. Ja bih više voleo da su potpuno izbacili tu zadnju kameru od 5Mpix, a da su umesto nje npr. ubacili još 1GB RAM ili još 8GB interne memorije ;) Ili tako nešto...

Ajd za acer me ne cudi, tab od 10", prilicno skromnih performansi, cena mu je takva samo zbog velicine ekrana(naravno preko cena nije ni 150e, sto je za tabove od 10", opet jako jeftino, u rangu nasih tesli, prestidjija, utoka, vivaksa i sl), al ovaj asus, cudi me je i ovoliko, sa takvim specifikacijama, vredi plafon 100e)

Nazad
Vrh Dno