Šta je novo?

Tablet 7-8"

Johnnny

Cenjen
Učlanjen(a)
10.03.2011
Poena
199
Dolazi nova godina, pa doshao i ja na red sebe da chastim novim tabletom. Postoji shansa da ga dobijem iz Beca (ako se neshto pojavi na snizenjima), mozda ga uzmem ovde, a razmishljam i da narucim iz Kine.

E sad, moj veliki problem je shto pokushavam da nadjem 3G spravu, a izbor doticnih je prilicno losh. Novi Nexus 7 i Note 8 su mi malo preskupi i u WiFi verzijama, kamo li 3G, Asus Fonepad je Intel i ko zna kada ce za njega doci root, shta mu nece raditi itd. Ne zelim slab tablet, voleo bih vishu rezoluciju od sadashnje (1024x600 na 7").

Za sada gledam najvishe neki Nexus 7 2012 3G, njih sam uspevao da iskopam za oko 200e, bilo od ovdashnjih shvercera, bilo da pazarim u Austriji. Takodje gledam Kineze, mogu da se nadju sa Exynos quad procesorima, 2GB rama i integrisanim 3G u mom finansijskom dometu, ali tu vec pojma nemam ni shta dobijam, ni koliko ce da me oderu na carini.

Odrekao bih se mozda 3g modula, kad bih nashao zaista dobru i povoljnu varijantu, ali tako neshto iskreno nisam video.

Umorih se od besciljnog kopanja, ako neko ima bolju ideju, bilo bi sjajno da je podeli!

Nazad
Vrh Dno