hesselink
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 28.06.2022
- Poena
- 11
Pročitao sam prethodne slične teme, ali se većina saveta (razumljivo) svodi na kupovinu polovnih (kvalitetenijih) varijanti. S obzirom da je reč o poklonu, želeo bih novi uređaj za korisnika čiji su zahtevi sledeći:
Poslednja stavka je najbitnija, gledao sam model XIAOMI REDMI Tablet Pad SE 4/128GB, ali koliko sam shvatio može se povezati samo preko USB-C porta (verovatno se u puni baterija preko njega).
Da li je Samsung X210 A9+ Tablet 11", 1920x1200, TFT, Octa-core, 8GB/128GB, WiFi - daleko bolja varijanta za razliku u ceni od 8k?
Nikada nisam koristio tablet, ne znam da li ovi zahtevi mogu biti ispunjeni kod tableta ovog cenovnog ranga i kolika je RAM memorija dovoljna, kao i sama jačina procesora - unapred hvala na svakom savetu!
- Reprodukcija YT snimaka (720p) bez bagova
- Bez igrica, eventualno one manje zahtevne
- Kamera nije bitna
- Gledanje filmova (ne nužno putem streaming platfmormi)
- Baterija: da izdrži gledanje par epizoda neke serije
- Da ima mogućnost povezivanja putem USB flash-a
Poslednja stavka je najbitnija, gledao sam model XIAOMI REDMI Tablet Pad SE 4/128GB, ali koliko sam shvatio može se povezati samo preko USB-C porta (verovatno se u puni baterija preko njega).
Da li je Samsung X210 A9+ Tablet 11", 1920x1200, TFT, Octa-core, 8GB/128GB, WiFi - daleko bolja varijanta za razliku u ceni od 8k?
Nikada nisam koristio tablet, ne znam da li ovi zahtevi mogu biti ispunjeni kod tableta ovog cenovnog ranga i kolika je RAM memorija dovoljna, kao i sama jačina procesora - unapred hvala na svakom savetu!