Šta je novo?

Tablature za gitaru...

gorio83

Slavan
Učlanjen(a)
27.09.2005
Poena
319
Zna li ko neku "bogatu" arhivu sa tablaturama, gde moze da se DL za dzabe? :p

www.mysongbook.com
naravno tablature za Guitar Pro (izasla je verzija 5) a imas tamo i linkove
ka sajtovima sa "obicnim" tabovima

Preporuka za GPro. Odlican program.
Nisam probao 5, a ako neko jeste nek baci utiske.

Poz

drugari uce na gpro-u tako da preporuka za njega ima dosta veliku bazu, i podrsku za mnogo instrumenata

taraba je napisao(la):
Preporuka za GPro. Odlican program.
Nisam probao 5, a ako neko jeste nek baci utiske.

Poz
Hvala na preporuci, GP4 je stvarno izuzetan program.
:) A sto se tice ove petice neznam nisam imao prilike da vidim/probam.

PozZ. :wave:

Jos jedan glas za Guitar Pro 5. Odlican je!!!
Od verzije 5.0 ima i podrsku za banke instrumenata, tako da sada mnogo mocnije zvuci, nije samo vise skrnavi MIDI. :guitar:

Napokon sam pronasao full verziju Guitar Pro 5 al sam odustao od DL kad sam video da nova verzija tezi suma sumanum oko 160Mb!!?? Neka hvala meni je dovoljna i 4 ka.

73

Tezi 175 MB, zato sto u sebi ima i kolekcije instrumenata. Ko hoce ogoljenu verziju, moze se i to naci na netu, velicina nije mnogo veca od verzije 4.

skoro 100% zastite na internetu

ljudi pre nekako sam citao u nekim novinama kako je neki lik zastitio svoj komp od virusa tako sto se na net konektuje preko naloga koji nije administrator tako da nije dozvoljen upis u reg fajlove. kaze da je tako surfovao nekih 6 meseci i nista nije nakacio. ja sam isto i probao ali ne mogu da se konektujem na net. da li je neko probao ili ako proba nek javi utiske :banana:

ljudi koja je fora sa tim Guitar Pro
sta on ustvari radi

gruica je napisao(la):
ljudi koja je fora sa tim Guitar Pro
sta on ustvari radi
On ti prikazuje tablature i note pesama, a i ima zvučni zapis, tako da odabranu pesmu možeš i da čuješ, što je sjajna stvar. Odličan program!

U poslednjoj verziji (5) zvuk je znatno popravljen i nije više MIDI.

Preporuka za svakoga ko svira gitaru.

Nazad
Vrh Dno