Cinjenica je da telefon radi sporije od recimo Samsung-a ili Nokia-e,ali to nije nista novo za (Sony)Ericsson-e.Ukoliko se sumiraju prednosti i mane,t68i za novac nudi puno.Pa za mesec dana mi se isplatilo pola njegove vrednosti kroz eksploataciju Mobtel-ovih free GPRS servisa.Sebi ne mogu da oprostim sto pre 6 meseci nisam nabavio neki od Bluetooth modula i uzivao u svim blagodetima koje ova kombinacija nudi.U potrazi za Bluetooth-om sam se zadrzao na MSI-jevom BTKey-u koji ima potpunu podrsku (softversku) upravo za t68,t68i i t39m i zaista sam prezadovoljan.Sve funkcionise toliko besprekorno da me cak "nervira" :mrgreen: Baterija drzi 4-6 dana bez ukljucenih BT i IR,sto je skroz OK.Poslednjih dana dosta pratim novije aparate posto bih se "ponovio" cisto promene radi i jedino sto dolazi u obzir je t610,ali je njegova cena gotovo x2 u odnosu na t68i,a neverovatno mi je da vecina Nokia nema integrisan BT koji mi je sada osnovni parametar u izboru telefona.Sve u svemu,investicija je OK,nisu mi poznati bug-ovi poput zaglavljivanja tastera i slicnih,ume da se zaglupi,ali sve u granicama normale... ,)