Šta je novo?

T68i

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
razmisljam o pazarenju ovog telefona...

dajte jos jednom misljenja/citao sam dosadasnja/, kao i o trenutnom odnosu kvalitet-cena...

dajte na PM firmu i telefon po Vasoj preporuci gde bih kupio...

Pozdrav

deki30

Ni slucajno ne uzimaj taj telefon ako nisi potpuno siguran da je original. Kod nas su skoro svi kopije.

Nikicab je napisao(la):
Ni slucajno ne uzimaj taj telefon ako nisi potpuno siguran da je original. Kod nas su skoro svi kopije.

Daj na malo preciznije podatke, sta podrazumevas kada kazes "kopije"? Nije ih proizveo Sony-Ericsson vec neki preduzetnik iz Novog Pazara?

Zorro je napisao(la):
...

Daj na malo preciznije podatke, sta podrazumevas kada kazes "kopije"? Nije ih proizveo Sony-Ericsson vec neki preduzetnik iz Novog Pazara?

Pa skoro da je i tako. Navodno se sklapaju kod nas i zato im je cena povoljnija nego bilo gde. Ovo su informacije od vise prodavaca mobilnih telefona u NS. S ciljem da se to i ispita kolega se potrudio da svojerucno ispita nekoliko telefona i ispostavilo se da su prilicno lose izrade. Npr, neki tasteri se zaglavljuju (NOV TELEFON), cesto se zaglupi prilikom snimanja glasa posle nekoliko sekundi i to toliko da se baterija morala vaditi da bi se telefon povratio, software je prilicno spor (sto ne znaci da ima veze sa neoriginalnoscu ali cisto da se zna),...sve u svemu mislim da je dovoljno da se zakljuci da sa ovim inace dobrim telefonom nesto nije u redu.

Pozdrav

Cinjenica je da telefon radi sporije od recimo Samsung-a ili Nokia-e,ali to nije nista novo za (Sony)Ericsson-e.Ukoliko se sumiraju prednosti i mane,t68i za novac nudi puno.Pa za mesec dana mi se isplatilo pola njegove vrednosti kroz eksploataciju Mobtel-ovih free GPRS servisa.Sebi ne mogu da oprostim sto pre 6 meseci nisam nabavio neki od Bluetooth modula i uzivao u svim blagodetima koje ova kombinacija nudi.U potrazi za Bluetooth-om sam se zadrzao na MSI-jevom BTKey-u koji ima potpunu podrsku (softversku) upravo za t68,t68i i t39m i zaista sam prezadovoljan.Sve funkcionise toliko besprekorno da me cak "nervira" :mrgreen: Baterija drzi 4-6 dana bez ukljucenih BT i IR,sto je skroz OK.Poslednjih dana dosta pratim novije aparate posto bih se "ponovio" cisto promene radi i jedino sto dolazi u obzir je t610,ali je njegova cena gotovo x2 u odnosu na t68i,a neverovatno mi je da vecina Nokia nema integrisan BT koji mi je sada osnovni parametar u izboru telefona.Sve u svemu,investicija je OK,nisu mi poznati bug-ovi poput zaglavljivanja tastera i slicnih,ume da se zaglupi,ali sve u granicama normale... ,)

Nikicab je napisao(la):
...

Pa skoro da je i tako. Navodno se sklapaju kod nas i zato im je cena povoljnija nego bilo gde. Ovo su informacije od vise prodavaca mobilnih telefona u NS. S ciljem da se to i ispita kolega se potrudio da svojerucno ispita nekoliko telefona i ispostavilo se da su prilicno lose izrade. Npr, neki tasteri se zaglavljuju (NOV TELEFON), cesto se zaglupi prilikom snimanja glasa posle nekoliko sekundi i to toliko da se baterija morala vaditi da bi se telefon povratio, software je prilicno spor (sto ne znaci da ima veze sa neoriginalnoscu ali cisto da se zna),...sve u svemu mislim da je dovoljno da se zakljuci da sa ovim inace dobrim telefonom nesto nije u redu.

Pozdrav

Ja bih pitao te servisere da li su oni original ili kopija u stilu made in Novi Pazar :mgreen: (citaj: gde im je sertifikat koji potvrdjuje da su kompetentni da daju takvu informaciju?). Ljudi, pa nije mobilni telefon prosta masina kao kalkulator sa buvljaka! :brow:

Nazad
Vrh Dno