Šta je novo?

t68i vs V70

david

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
620
Planiram da menjam svoj s45 za sony ericsson T68i ili motorolu V70...i sad sam u dilemi koji da uzmem?
Cena nije odlucujuci faktor posto sam ih nasao po istoj ceni.Ljubitelj sam motorole a i sam izgled V70 me privlachi(mada mi smeta mali ekran ) ali mislim da je t68i tehnicki savrseniji(ekran u boji, duze baterija traje,GPRS(mada je on neupotrebljiv kod nas).........
Sugestije?Vasa misljenja?

hvala
david

Iako sam spreman da izdvojim i 500€ ako treba za neki mobilni telefon koji je kvalitetno, a ne samo izreklamirano (sa mnogo skraćenica), parče tehnike, na takav još naišao. Uglavnom je to parčence najjeftinije plastike sa unutra, takođe, najjeftinijim elektronskim delovima i uvek imam osećaj da će da mi se raspadne u rukama.

LM, da skratim, ako već biraš, uzmi t68i, v70 mi se onako sviđa(verovatno samo meni na svetu), ali motorola je troma što se mobilnih tiče, bar mi tako deluje...

Bane® je napisao(la):
Iako sam spreman da izdvojim i 500€ ako treba za neki mobilni telefon koji je kvalitetno, a ne samo izreklamirano (sa mnogo skraćenica), parče tehnike, na takav još naišao.

Uskoro ce se pojaviti!
Sony ericsson P800

david je napisao(la):
Planiram da menjam svoj s45 za sony ericsson T68i ili motorolu V70...i sad sam u dilemi koji da uzmem?

Za koliko planiras da prodas S-45!?

Re: Re: t68i vs V70

George je napisao(la):
Za koliko planiras da prodas S-45!?
150€ , odlicno je ocuvan , besprekorno radi, nisam imao nikakvih problema sa njim , baterija 5 -6 dana...

poz

david

Ja sam prvo imao T68 obican pa sam njega prodao u medjuvremenu promeni par telefona i opet se vratio na t68 ali ovaj put sa dodatnom oznakom "i". Ostacu pri mom stavu Ericson je Ericson i ako su ga ljudu pljuvali kao pukla je to firma bla,bla
jos jedan glas za T68i

Mene zanima razlog zasto menjas Siemens S45 (jos bolje ako je i "i", jer ima i E-mail) za neki od navedenih modela. Mislim da ce posle da ti nedostaje S45, a usput i ne vidim koja to poboljsanja ces dobiti prelaskom na novi telefon, koja ce ti koristiti.

Artz je napisao(la):
Mene zanima razlog zasto menjas Siemens S45 (jos bolje ako je i "i", jer ima i E-mail) za neki od navedenih modela. Mislim da ce posle da ti nedostaje S45, a usput i ne vidim koja to poboljsanja ces dobiti prelaskom na novi telefon, koja ce ti koristiti.
Jel razlika izmudju obicne i ''i'' verzije samo u e-mail-u? Ima li mogucnosti i kako se upgraduje? Koliko se meni cini email opcija kod nas jos nije dostupna ili bese jeste kod Euneta? Ali odvaljuju po usima zar ne?

S45 moze da se upgrade -uje na S45i, a kako se to radi je malo komplikovano da pisem ovde. Ima informacija po net -u o tome, a sad nemam linkove pri sebi.
Email, dodatna igrica i jednostavnija sinhronizacija sa Outlook -om. Email moze da se koristi na 063 mrezi i naravno da odvaljuju po usima.
Mnoge opcije na novijim telefonima su nedostupne bas zbog nedostatka GPRS -a koji bi doneo jeftniji transfer podataka pa bi nove tehnologije napokon imale smisla. A kad cemo ga dobiti....

T68i bez ikakvog razmisljanja!

Artz je napisao(la):
Pa vise prelazim na neki od ovih telefona zbog vizuelnih detalja...samog izgleda telefona, ekrana u boji,zvona(ne svidaju mi se melodije na siemensu:)

Koliko me pamcenje sluzi, V70 nema ekran u boji... Ima neku cudnu kombinaciju, ali je ekran crn.
Tako da ti je to jos jedan razlog vise za T68i. Eventualno mozes da pogledas Samsung T100 ili S100 koji je neka kombinacija ova dva modela. Tel je na preklop, a ima i ekran u boji :)
Sa tim da samsung ima vise boja na ekranu nego T68i, ali je software na T68i znatno bolji.

Vrh Dno