Šta je novo?

T610 upravlja PC-em

GuruDexx

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2003
Poena
619
Nasao sam na internetu par programa da preko T610 upravljam PC.
Nasao sam neki fMA (floAt's Mobile Agent). Ali neznam da ga iskonfigurisem.
A ostali rade super.
Cak sam uspeo i mis da pomeram uz pomoc dzojsica.

Da li neko ima iskustva sa fMA-om i da li zna da iskonfigurise.

Svaka pomoc je dobo dosla.

Poz.

FMA koliko ja znam nije za upravljanje vec ono...manage telefona (imenik, poruke...) a i shta to ne znash ??

EDIT: Inache imash dosta programa za upravljanje PCjem...reci koje si ti nashao i shta ti omogucuju ???

Ma znam da je fma za sihronizovanje ali nemogu da ga ga namestim.
Sa kojim pomeras i kuror na ekranu uz pomoc dzojsica, pustas i gasis muziku...

Zaboravih da kazem zta neradi na FMA.
Uvek mi prijaljuje "invalid adress family" i kad mu otkucam adresu BT on i dalje prijavljuje istu gresku.

A program koji sam okacio radi bukvalno sve. Cak sam sinoc kao fazon crtao u PhotoShopu, komplikovamno je ali radi.

Tako da znate ko ima T610 neka skine Jeyo Remote!

Poz.

Koji BT imash? Neku USB varijantu? Obichno ne mozesh da mu dash kao adresu BT vec morash preko BT Software-a da napravis "virtuelni serijski port" pa u FMA da stavish serijski port (taj koji si napravio)!

To sam provalio posle prethodnog posta,

ali sam na netu nasao microsoftov bt driver za koji nemoras da pravis virtual serial port.

Ovo je link ka fMA-ovom forumu

Poz.

Jel si uspeo sve da povezesh sa tim drajverom. Aj baci direktan link za DL!

Jel radi samo sa BT-om ili moze i sa IRDA?

Moze i IR.

Kako da obrisem M$ driver :cuss: .
Sada nece da pravi konekciju sa Sony Clie. :(

Poz.

Ja sam poskidao par nekih programcica na ovu foru. Dobra adresa je http://www.christersson.org
Nisam stigao da probam jos dal rade i kako rade, jer mi MSI software sa CD-a za sada zavrsava posao.
A to za FMA je tacno da mora preko Virtual Serial Porta, ne radi direkt sa BT-om.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Ja sam poskidao par nekih programcica na ovu foru. Dobra adresa je http://www.christersson.org
Nisam stigao da probam jos dal rade i kako rade, jer mi MSI software sa CD-a za sada zavrsava posao.
A to za FMA je tacno da mora preko Virtual Serial Porta, ne radi direkt sa BT-om.

Nemoj da probas da backup-ujes podatke sa jednim od tih programcica...Jedan tel zamalo da strada.Inace programcici su ruzni da ruznije video nisam..ali kome ne smeta neka proba

Gde naci deo za Jeo koji ide u t610 ?
Ok je ovo sto se pokrece na PC-u, ali sta pokrenuti na SE ?

Sasa je napisao(la):
Gde naci deo za Jeo koji ide u t610 ?
Ok je ovo sto se pokrece na PC-u, ali sta pokrenuti na SE ?

Connectivity, tu ti se otvori accessories kada startujes Jeyo.. Inace, mene zeza MP3, stalno govori da je play lista prazna, a ima nekoliko desetina pesama... smor.

Meni daje praznu listu samo sa QCD-om, dok sa Winampom radi ok, odnosno prikazuje listu. Pretpostavljam da si probao da ispraznis listu, ucitas novu i tako?

I meni sa WinAmpom radi OK, ali i sa QCD-om radi OK.

Pazi i meni rade funkcije, ali se ne vidi playlista, ako se kod tebe u QCDu vidi lista numera, recimi koju verziju korstis?

Ljudi zna li neko gde ima uzeti 610.Koga kod nazovem da pitam kaze nema i nece biti

Nazad
Vrh Dno