Šta je novo?

t610 GPRS i baterija

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
posto sam presao na ö63 post paid i kupio doticni telefon svaki dan ga koljem zbog neta (koji je besplatan). Desi se da moram i dva puta dnevno da punim fon.

Interesuje me ima li neko iskustva sa tim koliko ce mi trajati baterija sa ovakvim intenzivnim koriscenjem i da li ce biti jos nekih sporednih efekata ovakvog koriscenja... da li bi mozda bilo bolje da za vreme koriscenja neta tel ostavim na punjacu ili da se cim fon napuni skinem sa istog... koja je cena baterije kod nas

da li moze fon da radi samo na punjacu bez baterije

Koliko ja znam, ne.

telefon BEZ baterije ne moze da radi...

Poslednja izmena:
Kao sto su ti vec rekli: bez baterije ne moze. Ali nemoj mnogo da se brines. I ja moj evo skoro 1 godinu (otkad je poceo GPRS na 064) satirem i baterija mi i dan danas traje isto kai i kad je bila nova pu, pu da je ne ureknem.Ne moras da skidas fon sa punjaca kad se napuni jer se svejedno iskljuci. Pipni punjac dok se puni. Vruc je. A kad zavrsi punjenje vec posle 5-6 minuta jr hladan i punjac i telefon iako su i dalje spojeni. Cena: pa ne znam bas ali kontam da nije jeftina posto je litijum-polimerska. T610 je bio medju prvim sa tim tipom baterije. I danas ih nema mnogo takvih.

ja video u madjarskoj da su baterije tamo 40e nadam se da je ovde jeftinije.

Dok sam imao T610, visio sam na GPRSu uzas, uz sva ostala njakanja (kamere i MMSa)....i recimo da je baterija retko kad prelazila 12h

Vrh Dno