Šta je novo?

T610, 063 - poor reception

minketa

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2002
Poena
619

Normalno imam odlican prijem, 4-5 trtica. A ima dana kad uopste nisam dostupan!
Je l' to neki problem sa telefonom/software-om (R1L), sa lokacijom... ili sa mrezom?

Probaj sa zamenom kartice? Koja ti je kartica u aparatu? Mora da je ona predratna :d I ja imam istu i ponekad imam istih problema sa istim telefonom!

A kako da razlikujem predratne od novih?
Ova je kupljena u Kosovskoj, krajem decembra 2003.

No videcemo, nista me ne kosta da im se obratim.

Ma to je nova sigurno. Ipak nije isto kao i kod mene :( Idi u Kosovsku pa vidi sa njima.

R1L generalno ima problem sa prijemom. Mada ja to licno nisam iskusio u praksi.. Ali eto mozda tvoj bas zeza..
Inace i ja imam predratnu karticu kao Gengihis Khan :)

A kako ti radi 064 krartica?

Nisam probao, trenutno nemam prilike... ali hocu, cim smognem.

064 ce zasigurno raditi bolje. :mrgreen: Ipak je to 064, zar ne vodnice :D

Meni se to isto par puta desilo... Imao sam ultrabajat firmware, 4.01, a u servisu sam ubacio 5.61 (nokia 6100) i signal je sada mnogo bolji (video sam changelog kod coveka, imao sam bukvalno prvu, beta verziju firmvera). I naravno, ne "ispada" iz mreze... mada mi se to desilo dva puta za 9 meseci...

Nije to

Mislim da razlog nije ni kartica,a ni telefon. Isti slucaj imam i ja . Imam T 39 i obe kartice i 64 i 63, pa se desava da sa punim signalom nisam dostupan

Ja mislim da se taj problem desava ako je telefon dekodiran?!Pogotovo kod Samsunga,sto je tel stariji sve vise ispada.Dok s Nokijama nikada nisam imao problema

Ja sam malo pratio ovaj svoj problem, i dosao sam do zakljucka da T610 ima problem sa prijemom. I to nezavisno od verzije software-a! Ovde na Ostrvu, na mestima gde T610, original, sa najnovijim software-om, ispada iz mreze ili ima losiji prijem - Nokia 6100 ima pun signal.

Druga strana problema je da model kupljen u Beogradu, empty board, R1L, i pri punom prijemu - ispada iz mreze.

Kako? Zasto?
Ne znam.

Hm kako se to ostalima ne desava? A meni je jos signal slab.. 2-3 crtice.. nekad i 1

Nazad
Vrh Dno