Šta je novo?

T600 ili T68i ili ipak T610 i gde

jaksa

Odeljenje za zaštitu naroda
Super Moderator
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
985
Treba da kupim jedan od ova 2 mobilna telefona, ne sebi, vec za nezahtevnog korisnika, znaci nebitan je gprs, wap itd.
Koji preporucujete?

Najvaznije:
kupujem telefon SAMO u fabrickoj originalnoj ambalazi, znaci kesice, mobie phone kutije i slicno ne dolaze u obzir.
Gde naci telefon pod takvim uslovima?

Najvaznije je i najteze - ja bih probao u Roamingu, kod njih ce najpre biti.

Sto se izbora telefona tice, dileme nema - T68i. Nema veze sto korisnik nije zahtevan, razlika u ceni je minimalna, a dobija mnogo vise. Da sad ne raspredam o jednom ili drugom, karakteristike se mogu naci na SE strani, sa ovim aparatom nema seme da ne bude zadovoljan. Ja sam ga posedovao 6 meseci i bio prezadovoljan. Baterija je umela da traje i po 7 dana, npr. Zamenio sam ga samo zato sto sam cesto u prljavstini pa mi ga bilo zao kad sam ga uvece produvavao od prasine.

Pozdrav!

Upravo saznadoh tj NPS mi ponudio t68 (bez i) sa softverom od t68i za 135€, kazu nov, garancija 6 meseci (?). Imaju kamericu za 30€.
Naravno, bez kutije.
Kakvo je to muvanje?

Pa muvanje da te oderu mani se toga idi u roaming i lepo kupi nov neotvoren telefon. Isto preporuka za T68i

Nema u Roamingu telefona sa kutijom. Cena inace nije losa, 10€ vise nego kod "kojekakvih".
Takodje T600 koji prodaje Roaming nema nigde Made in.... , video sam neke T600 u drugim radnjama Made in Finland, ali svi su bez kutije.

Nego, ko ima da proda t610, pa da mzavrsimo s ovim? :d

Hahahahaah :) video si ga juche kod pola modova na skupu ? :D:D

:)
Svojoj staroj musteriji.

Pisi na pm, a moze i ovde, kakav je, koja ver. softwarea itd.

Pozdrav!

driver je napisao(la):
Hahahahaah :) video si ga juche kod pola modova na skupu ? :D:D

Da, ali najgore sto je jedan pao zeni u ruke sinoc da ga vidi uzivo (za nju se kupuje), tako da sad nema izvlacenja: Znas, t600 je crno-bel al bas super i slicno :)

jaksa je napisao(la):
video sam neke T600 u drugim radnjama Made in Finland, ali svi su bez kutije.

Nego, ko ima da proda t610, pa da mzavrsimo s ovim? :d

Pa da, kad vidis Soni Erikson original finski odma znas da nema prevare :mrgreen:

Ako gospodja zeli T600, daj gospodji ono sto zeli, nemoj se preterano angazovati. Za mesec ili dva zelece nesto trece. Moja gospodja je sa T300 presla na panasonik gd50 i nista nisu vredela moja zapomaganja da je potonji neuporedivo slabiji. Ona ga sad nosi na lancu oko vrata, svaki cas gleda koliko je sati, mnogo ga voli i srecna je. A to je i najvaznije ;)

Pozdrav!

Ne razumem bas ovo za sony-ericsson made in Finland?
Jel to mufte ili ih stvarno prave u Finskoj?
Onu nalepnicu umem i ja da napravim.

jaksa je napisao(la):
Ne razumem bas ovo za sony-ericsson made in Finland?
Jel to mufte ili ih stvarno prave u Finskoj?

Ma to ti je ko i siemens original finski :beat:

Ja na kraju uzeo Siemens S55 sa kamericom, Made in China, za 200€

Samo da kazem,

SonyEricsson original prodaje samo ComTrade i SonyWorld.
Sve ostalo su ukradeni telefoni sa promenjem maskom i kineskom baterijom.

Poz.

Nazad
Vrh Dno