Šta je novo?

T240 - personal review :)

Sanitarium

Slavan
Učlanjen(a)
17.12.2007
Poena
345
Dakle, danas sam uzeo ovaj monitor , i prezadovoljan sam :)

Divno, lepo itd :)

U servisnom meniju nisam bas najsigurniji kako da odredim koji je panel, negde sam nasao da se gleda onaj veliki broj, x-xxxxxxxxxAx-xxxx tako nesto, uglavnom pretposlednje i poslednje slovu je "A". To je valjda Samsungov panel?

Takodje, vidim da se dosta ljudi zali da ne moze da instalira Magic Tune i Natural Color, isti problem imam i ja...imam Vistu Ultimate 64-bit. Vidim da je vec ponudjeno resenje, ali mi deluje pomalo komplikovano, koliko se uopste dobija tim programom ?

Takodje, da li moze neko da postuje ponovo ona setovanja red-blue-green vrednosti koja daju najrealniji prikaz boja, kao i eventualno neka druga setovanja ( gama i slicno ) posto trenutno nemam vremena da cackam.

Jedini problem sam imao sa OSD funkcijama koje iz nekog razloga u odredjenim meni-jima nisu htele da rade, ispisujuci poruku "Not avaiable", a trenutno mi Auto adjustment opcije i dalje ne radi, tj. "nije prisutna" ?!

Hvala unapred na odgovorima !

U servisnom meniju nisam bas najsigurniji kako da odredim koji je panel, negde sam nasao da se gleda onaj veliki broj, x-xxxxxxxxxAx-xxxx tako nesto, uglavnom pretposlednje i poslednje slovu je "A". To je valjda Samsungov panel?
Da.
Takodje, vidim da se dosta ljudi zali da ne moze da instalira Magic Tune i Natural Color, isti problem imam i ja...imam Vistu Ultimate 64-bit. Vidim da je vec ponudjeno resenje, ali mi deluje pomalo komplikovano, koliko se uopste dobija tim programom ?
Nista posebno, samo neces prstima da cackas po bocnoj strani i tako mazes po onoj glossy plastici. Funkcije, kao i "rucnim radom", su potpuno iste.
Jedini problem sam imao sa OSD funkcijama koje iz nekog razloga u odredjenim meni-jima nisu htele da rade, ispisujuci poruku "Not avaiable", a trenutno mi Auto adjustment opcije i dalje ne radi, tj. "nije prisutna" ?!
Povezao si monitor DVI kablom, a kod njega nema tih funkcija za namestanje slike, sve je vec savrseno namesteno. Ti meniji su aktivni samo kada je prikljucen D-Sub kabl.

Ovde ni R od review-a.

Daj neke fotke, kako izgleda slika iz razlicitih uglova, ergonomija...

Da stvarno :smash: daj neke slike tog lepotana

A takođe i ta RGB podešavanja... Gama i ostalo...

ok slikacu ga, trenutno sam bas u guzvi, jedva stignem da sednem za njega :)
Inace sve je stvarno perfektno HD film je milina gledati, ergonomija za 10, ocekujte slike uskoro cim sredim novi sto koji uskoro stize :)

Btw hvala CAR-u na odgovorima !

I sta bi? I dalje si u guzvi?
Ni slike, ni review ... (ni krilca, ni kljunic ....)

Pa covek se odusevio s novim monitorom kao i Ja kad sam uzeo pre neku nedelju ViewSonic VX2640w :)
Sad vijam neki 1080p snimak da pustim jer vise nisam zadovoljan sa x264 :D

ja i dalje jesam, lepshe mi nekako da gledam na tv-u sa xboxa, ipak je znatno vetji ekran

Ljudi postave topic sa sve naslovom Personal Review, a ono kada otvoris topic

Takodje, da li moze neko da postuje ponovo ona setovanja red-blue-green vrednosti koja daju najrealniji prikaz boja, kao i eventualno neka druga setovanja ( gama i slicno ) posto trenutno nemam vremena da cackam.

Kakve ovo veze ima sa review-om?

Plus su svi u nekim guzvama, pa ne mogu da uslikaju ni fotku, dve-tri recenice da napisu.

:mad:

Po svemu sudeći monotir je golo g**no.
Čovek se za**bo pa čeka da tzv. "review" padne u zaborav.

Ima drugi review bas ovde koji je na nivou, ali ja i dale tvrdim sam sebi sto veci monitor vise problema. :D

Pa hteo covek da se pohvali da je uzeo nov monitor :D

Vrh Dno