Šta je novo?

t191 iskustva

mihailo

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Ako neko ima u posedu ovaj telefon ili je imao prilike da ga istestira neka svoje misljenje baci ovde.Da,radi se o Motorolinom telefonu, a ima i cini mi se varijacije t190 i 191.

Ajde ljudi jer neko koristio ovaj telefon . Izgleda fenomenalno , na papiru ima super funkcije ,nije nesto ni skup (320 dm)ali bilo bi lepo kad bi neko napisao neko svoje licno iskustvo.(npr. koliko drzi baterija, prijem kod nas itd...)Neko poredjenje sa siemens c45 -otprlike su iste cene.

Dobio sam je pre neki dan, cena joj je oko 340 DM.

Telefon je malih dimenzija (app. 110 x 45mm), dosta je lagan (oko 85g), video sam srebrnu i svetloplavu varijantu (ne znam da li postoji jos neka boja, na slici je neka nandzarasta varijacija )

Od opcija ima vibraciju, poziv na glas, sat, alarm, datum, organajzer, wap, 100 mesta u tel. imeniku, screen saver, narandzasto osvetljenje...

Jedina mana (po meni) je sto ima klasicnu motorola bateriju (3.6V Ni-Mh) i nema mogucnost Li-Ion baterije (na kucistu pise "Use only Ni-Mh battery) Mislim da je to veliki nedostatak (u principu kako za koga, ali znas kako se iznerviram kada mi telefon hitno zatreba za uvece a ne mogu da ga dopunim bez rizika da sredim bateriju :) Inace ta baterija bi trebalo da ima standby oko 100h...

Toliko od mene:p
Marko

dobra cena... ali , motorola = losiji softver od konkurencije... Bolje idi na siemens-a, ericsson (t65, 39 ili 68) ili neku nokia 6210, 8310 itd...

byMaX je napisao(la):
dobra cena... ali , motorola = losiji softver od konkurencije... Bolje idi na siemens-a, ericsson (t65, 39 ili 68) ili neku nokia 6210, 8310 itd...
Aparat hoce da uzme moja devojka,ja sam daleko od ljubitelja Motorole, ali ako se i dalje budu trudili mozda se u dogledno vreme sete i naprave ljudski software za buduce aparate.Hvala za misljenja.:wave;

Koliko sam ja obavesten , a jesam kod ovog modela je kompletno redizajniran softver...Dakle Motorola koju ne mozete da prepoznate... S tim sto sam je ja video u Novom Sadu pre jedno 6 meseci i cena joj je bila 250 DEM.

tako da je 320 i 340 jako skupo ili je fora kad je novo nek oderemo zrtve :)

Evo ja sam kupio t191 pre dva dana . telefon je odlican .
Posto sam jos u procesu formiranja baterije ne znam koliko ce da drzi ali mislim jedno 2, maksimum 3 dana .
Mali je , ali i nije bas toliko lagan.(100 gr) i na njega ide samo Nimh baterija.Software je odlican , jedina zamerka na voice dial ,koji i ne prepoznaje glas bas najbolje.
Prijem boji od nokie 6110 (imao sam signal tamo gde nokija nije), a sad koliko je to dobro jos neznam.
Platio sam ga 320.

Silver je napisao(la):
Koliko sam ja obavesten , a jesam kod ovog modela je kompletno redizajniran softver...Dakle Motorola koju ne mozete da prepoznate... S tim sto sam je ja video u Novom Sadu pre jedno 6 meseci i cena joj je bila 250 DEM.

tako da je 320 i 340 jako skupo ili je fora kad je novo nek oderemo zrtve :)

Ako ima ispod <=150 evra u BGD, odma' kupujem jedan

Nazad
Vrh Dno