Šta je novo?

T-610 problem sa MMS-om

Aleksej

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2003
Poena
619
Nisam primetio da se neko sa foruma zalio na neki problem ovog tipa kod T-610, ali ja imam problem sa prijemom izvestaja o poslatom MMS-u. Ustvari, poruka ode od mene, sto mi posle slanja i pise, ali ne stigne na odrediste. Ja sam na 063 pre paid, sa aktiviranim GPRS-om i MMS-om, ali nesto ne stima. MMS sam slao na broj koji je takodje iz 063 mreze.
Isti problem ima i moja drugarica koja ima isti model telefona, ali je ona na 064.

Ima li ko ideju sta bi moglo da bude? Inace, podesavanja sam sam uradio prema uputstvima sa Mobtelovog sajta.

Pozdrav.

Ja nemam tih problema(SE T300)...probaj da posaljes poruku samom sebi.

Ja imam i sti tel i na Monetu sam, imao sam isti problem, prvi put sam ga riješio na "Windows način"-ugasio i upalio tel i proradio je a drugi put ni na taj način nijesam mogao. Možda to ima veze s tim što šalješ i na koji tel, naime, moja cura ima N7250i i ako joj pošaljem sliku onda je OK ali ako joj pošaljem sound recording ili neku melodiju sa više kanala onda njoj ne stiže. Možda je u tome zez?

Danas samslao drugu na 063 i na isti telefon i radilo je. Ko zna u čemu je fora. Juče sam slao na Nokia 3510i i nije htelo. Sad stiže i report, a i slike i melodije. Moguće da je do operatera.

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno