Šta je novo?

T-28 ili T-20 pitanje je sad...

vlycos82

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
609
Razmisljam se izmedju ta dva modela, da napomenem da mi prvenstveno treba manji i laksi telefon. Da li je T-20 toliko bolji da kvalitetom "rushi" svoju velicinu???

Svasta sam cuo za t28, za t20 znam da je super po svakom pitanju sem sto fali organajzer.

Bax je napisao(la):
Svasta sam cuo za t28, za t20 znam da je super po svakom pitanju sem sto fali organajzer.

T-20 je sigurno bolji izbor, t-28 probaj da zaobidjes jer je veoma podlozan kvaru.

vlycos82 je napisao(la):
Razmisljam se izmedju ta dva modela, da napomenem da mi prvenstveno treba manji i laksi telefon. Da li je T-20 toliko bolji da kvalitetom "rushi" svoju velicinu???
T-28 jeste simpatican zbog svoje velicine ... ali. Zbog takve velicine nema propisno dimenzionirano hladjenje predajne jedinice pa se desava (cesto) da kada predaja radi duze u rezimu pune snage dolazi do otkaza i ... pravac servis. Dakle to nije telefon za nasu mrezu (slaba pokrivenost, tj. velika dimenzija gsm celije). T-20 je vec druga prica. Uzmi ga slobodno.

T20 verziju E - ne uzimaj S ;)

ma t29 BRE! :)

Sve ko T28, ali radi savrseno + sto ima jos par opcija.

Naravno, T39 rules, ali za 250+ DM vise :)

Pozdrav!

Ja imam T20e i prezadovoljan sam. Baterija mu traje sigurnih 6 dana sa dosta priče....Jedini stvarno nedostatak je organizer i nešto tvrdi tasteri koji se veremenom razrade.

PS: Jeste glomazniji ali to nadoknađuje li-jon baterija koja ustvari i čini telefon debelim.

Masina od T20 moze da se spakuje u "kuciste" od T28 (jedan drug se bas raspitivao i hoce to da uradi...)......i da radi sve kako sto i treba......inace, svakako je i moj predlog T20...:)

I t28 ima onaj uzasan kiks sa vratima koja se pokvare ako se ne zatvaraju do j pazlljivo ( sje*o sam dvoja :D:D:D )

The Minister je napisao(la):
Masina od T20 moze da se spakuje u "kuciste" od T28 (jedan drug se bas raspitivao i hoce to da uradi...)......i da radi sve kako sto i treba......inace, svakako je i moj predlog T20...:)
Koliko kosta ta akrobacija pretapanja T20 u ljushturu T28-ice?

Pitacu ga pa cu da kazem.......to ce njemu da radi jedan najpoznatiji jagodinski "majstor":), a procedura nije nesto komplikovana, tako da mislim da nije vise od recimo 30DM,....mozda i jeste, ali pitacu......!

Cim saznas javi!
Imam t10, pa bi bilo lepo kad bi mogo (bar po izgledu) da ga pretvorim u t28, ili bar t20

To, sa T10, mislim da je znatno komplikovanije,cak mozda i nemoguce (naravno nisam imao ma kakvih islustava, ali jednostavno tako mislim), ipak je on dosta stariji....pitacu i to (a cak ni prethodno nisam pitao, ali....bice)

Ma OK, razmisljam, trebao bi da zamenim tel...
Mozda J5

Nemoj nikako t28.
Moj ortak ga je kupio pre dve godine.
U tom trenutku ja sam imo neku ciglu.
Gde god smo usli ortak mi je dreco PAZI NA JAKNU....MOBILNI.
Na kraju krajeva neko mu je i seo na mobilni, koji je crko.
A ona moja cigla jos radi.

Zato je trenutno najbolji fon NOKIA 6510... Kosta isto kao 8310, za sada, ali posto je to 6xxx serija, cena ce solidno pasti ispod nivoa 8xxx telefona iz aktuelne ponude... Dakle... Ima li ko 450DM na poklon pa da odmah prodajem svoju 62-ku.... ?:D

byMaX je napisao(la):
Zato je trenutno najbolji fon NOKIA 6510... Kosta isto kao 8310, za sada, ali posto je to 6xxx serija, cena ce solidno pasti ispod nivoa 8xxx telefona iz aktuelne ponude... Dakle... Ima li ko 450DM na poklon pa da odmah prodajem svoju 62-ku.... ?:D

Bravo MaX, delis moje misljenje (ili ja tvoje :D)... Definitivno super telefon, ima mogucnosti kao 83... jos samo da padne cena :)
BTW. Ima li neko 6510? Kako se pokazao? itd. Koliko dugo drzi baterija?

Nestalo mi neta, al vratio sam se,
Jel moze Yubc na lite (znam da nema veze sa ovim, al ajde nek mi neko kaze) A da kakvu antenu ima J5? T10 je ostao bez antene...

cile je napisao(la):
Bravo MaX, delis moje misljenje (ili ja tvoje :D)... Definitivno super telefon, ima mogucnosti kao 83... jos samo da padne cena :)
BTW. Ima li neko 6510? Kako se pokazao? itd. Koliko dugo drzi baterija?

Ma ljudi, cime se vi zaludjujete...t39 je zakon za svaku Nokiu, pogotovo 8xxx seriju. O t66 i t68 i da ne pricam. Sinoc sam dobio prvu t66-icu i odusevljen sam. Mali je zaista mali. 8210 je cigla pored njega. Pozdrav!:cool:

Jeste, jeste, ali svi ti telefoni nekako nisu u rangu t20-ice i t28-ice (mislim na cenu). Ne znam sad tacno koliko je t28, ali ako nije velika razlika u odnosu na t29 onda znas sta ti je ciniti.

PS. I ja bi' t68 :D

Odlicna je t68-ica ali jedina joj je mana baterija. Gasim ga nocu i traje mi oko 4 dana. Sta ces...ekran u boji pa trosi!:D

T20 ili T 28

Naravno, T39 rules, ali za 250+ DM vise
Ma kakav T 39, dodaj jos 1500 DM pa kupi Benefon Twin. Ima sve. Jest da ti treba ranac da ga nosis ali to je telefon.boom

Vrh Dno