Bax je napisao(la):Svasta sam cuo za t28, za t20 znam da je super po svakom pitanju sem sto fali organajzer.
T-28 jeste simpatican zbog svoje velicine ... ali. Zbog takve velicine nema propisno dimenzionirano hladjenje predajne jedinice pa se desava (cesto) da kada predaja radi duze u rezimu pune snage dolazi do otkaza i ... pravac servis. Dakle to nije telefon za nasu mrezu (slaba pokrivenost, tj. velika dimenzija gsm celije). T-20 je vec druga prica. Uzmi ga slobodno.vlycos82 je napisao(la):Razmisljam se izmedju ta dva modela, da napomenem da mi prvenstveno treba manji i laksi telefon. Da li je T-20 toliko bolji da kvalitetom "rushi" svoju velicinu???
Koliko kosta ta akrobacija pretapanja T20 u ljushturu T28-ice?The Minister je napisao(la):Masina od T20 moze da se spakuje u "kuciste" od T28 (jedan drug se bas raspitivao i hoce to da uradi...)......i da radi sve kako sto i treba......inace, svakako je i moj predlog T20...![]()
byMaX je napisao(la):Zato je trenutno najbolji fon NOKIA 6510... Kosta isto kao 8310, za sada, ali posto je to 6xxx serija, cena ce solidno pasti ispod nivoa 8xxx telefona iz aktuelne ponude... Dakle... Ima li ko 450DM na poklon pa da odmah prodajem svoju 62-ku.... ?![]()
cile je napisao(la):Bravo MaX, delis moje misljenje (ili ja tvoje)... Definitivno super telefon, ima mogucnosti kao 83... jos samo da padne cena
BTW. Ima li neko 6510? Kako se pokazao? itd. Koliko dugo drzi baterija?
Ma kakav T 39, dodaj jos 1500 DM pa kupi Benefon Twin. Ima sve. Jest da ti treba ranac da ga nosis ali to je telefon.boomNaravno, T39 rules, ali za 250+ DM vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari