Šta je novo?

T 200, kakav je???

Cacman

Čuven
Učlanjen(a)
10.01.2003
Poena
604
posto sam video u oglasima da je telefonu pristojna cena...interesuje me ako ga je neko sa foruma koristio,pa ako moze da saopsti svoja zapazanja u vezi gore pomenutog telefona(zamerke i ok stvari)

hvala!cheers

Jako slican R600 koga sam koristio.
A to znaci, lep, mali, sa vrlo pristojnim mogucnostima.
Jedina mana, makar je to bilo kod r600 a verujem da koriste istu bateriju, jeste sto baterija traje jedva dva dana.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Jako slican R600 koga sam koristio.
A to znaci, lep, mali, sa vrlo pristojnim mogucnostima.
Jedina mana, makar je to bilo kod r600 a verujem da koriste istu bateriju, jeste sto baterija traje jedva dva dana.

Pozdrav!

Samo da potvrdim da je telefon cool:
mali , lep , ima dosta opcija (ne nekih besnih ali sasvim dovoljno) a jedino za bateriju ne znam...Pitacu brata :wave;

Cacman je napisao(la):
posto sam video u oglasima da je telefonu pristojna cena...interesuje me ako ga je neko sa foruma koristio,pa ako moze da saopsti svoja zapazanja u vezi gore pomenutog telefona(zamerke i ok stvari)
hvala!cheers

Mali, lep, lagan... Jarko plavi ekran koji prija ocima samo prvih par minuta, posle ti dodje da ga prelepis izolir trakom (posluzice jedino kad ti nestane struje :) Jako spor meni, uzasno nervira (kao kod npr. T20) a i gumbici mu nisu bas najkvalitetniji, tj. jako tvrdi, pogotovo gornji deo (Yes, No i strelice). Baterija traje dva-tri dana, zavisi od price...

Vrh Dno