Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
posto sam video u oglasima da je telefonu pristojna cena...interesuje me ako ga je neko sa foruma koristio,pa ako moze da saopsti svoja zapazanja u vezi gore pomenutog telefona(zamerke i ok stvari)
Jako slican R600 koga sam koristio.
A to znaci, lep, mali, sa vrlo pristojnim mogucnostima.
Jedina mana, makar je to bilo kod r600 a verujem da koriste istu bateriju, jeste sto baterija traje jedva dva dana.
Jako slican R600 koga sam koristio.
A to znaci, lep, mali, sa vrlo pristojnim mogucnostima.
Jedina mana, makar je to bilo kod r600 a verujem da koriste istu bateriju, jeste sto baterija traje jedva dva dana.
Samo da potvrdim da je telefon cool:
mali , lep , ima dosta opcija (ne nekih besnih ali sasvim dovoljno) a jedino za bateriju ne znam...Pitacu brata :wave;
posto sam video u oglasima da je telefonu pristojna cena...interesuje me ako ga je neko sa foruma koristio,pa ako moze da saopsti svoja zapazanja u vezi gore pomenutog telefona(zamerke i ok stvari)
hvala!cheers
Mali, lep, lagan... Jarko plavi ekran koji prija ocima samo prvih par minuta, posle ti dodje da ga prelepis izolir trakom (posluzice jedino kad ti nestane struje Jako spor meni, uzasno nervira (kao kod npr. T20) a i gumbici mu nisu bas najkvalitetniji, tj. jako tvrdi, pogotovo gornji deo (Yes, No i strelice). Baterija traje dva-tri dana, zavisi od price...